Prijavite se na besplatne pripreme za maturu iz matematike i geografije

Svi oni koji imaju nakanu polagati državnu maturu u ovoj akademskoj godini imaju sjajnu priliku besplatno se prijaviti za pripreme iz predmeta matematika (niža razina) i geografija.

One će se održavati u Klubu mladih u Splitu, na adresi Ruđera Boškovića 20. Matematičke će trajati šest mjeseci, a one iz geografije pet.

[Najmaturant] Break dancer detaljno opisao svoje pripreme uz pomoć kojih je postigao izniman rezultat

Pripreme iz matematike (niža razina)

Pripreme će se održavati tijekom šest mjeseci, subotom od 12 do 13.30 h u Klubu mladih Split (Split 3, Ruđera Boškovića 20/II).

Grupa će se sastojati od desetero maturanata. Voditeljica priprema je Matea Bešlić, volonterka Kluba mladih, studentica Računarstva na FESB-u.

Prijave se trebaju poslati do 10.12.2016. na mateabeslic1@gmail.com, a moraju sadržavati ime i prezime, kontakt broj, školu i podatak koliko su godina u srednjoj školi prijavljeni učenici imali matematiku.

Pripreme započinju u subotu 10.12. u Klubu mladih.

Program priprema sastavljen je prema Ispitnom katalogu za državnu maturu.

[Vodič za maturante] Psihičke pripreme za maturu

Pripreme iz geografije

Pripreme će se održavati tijekom pet mjeseci, subotom u popodnevnim satima u Klubu mladih Split (Split 3, Ruđera Boškovića 20/II).

Grupa će se sastojati od najviše desetero maturanata.

Voditelj priprema je Antonio Morić Španić, profesor geografije.

Prijave se trebaju poslati do 14.12.2016. na amoricspanic@gmail.com, a moraju sadržavati ime i prezime, kontakt broj i školu.

Odgovori