Pretraga

10 srednjih škola u Krapinsko-zagorskoj županiji koje su upisali najbolji učenici

A- A+

U školama diljem Krapinsko-zagorske županije nakon ljetnog upisnog roka prazno je ostalo 189 mjesta. I dok se iščekuje jesenski rok upisa i početak nove školske godine, donosimo popis škola koje su u spomenutoj županiji upisivali najbolji osmaši.

Srednja škola Zlatar|screenshot: GoogleMaps

S prosječnim brojem bodova upisanih u prvi razred koji iznosi 78,22, prirodoslovno-matematička gimnazija Gimnazije A. G. Matoša škola je koju su u Krapinsko-zagorskoj županiji upisivali najbolji osmaši. Najmanji broj bodova ondje upisanog je 67,40, a najveći 83.

Izdvojeni članak

10 srednjih škola u Šibensko-kninskoj županiji koje su upisali najbolji učenici

Na ljestvici slijede dva programa Srednje škole Krapina. Drugi je tako program prirodoslovno-matematičke gimnazije, gdje je prosjek bodova upisanih 78, a treći program opće gimnazije gdje su upisani imali prosječno 77,99 bodova.

Čak tri strukovna programa našla su se na popisu škola koje u Krapinsko-zagorskoj županiji upisuju najbolji učenici, a to su farmaceutski tehničar SŠ Pregrada, tehničar za mehatroniku SŠ Krapina i tehničar za računalstvo SŠ Zlatar.

U nastavku se nalazi popis deset srednjoškolskih programa koje su upisivali najbolji učenici Krapinsko-zagorske županije. Prvo je navedeno ime škole i naziv upisanog programa. Potom slijedi prosječni broj bodova upisanih u program, zatim najmanji broj bodova upisanog u program i broj bodova najviše rangiranog na ljestvici upisa.


Svoje bodove za upis željene srednje škole možete izračunati uz pomoć našeg kalkulatora bodova. Novosti vezane uz upise u srednje čitajte ovdje, a možete nas pratiti i na Instagram profilu @upisi_u_srednje.

Copy link
Powered by Social Snap