Pretraga

10 srednjih škola u Zadarskoj županiji koje su upisali najbolji učenici

A- A+

Još 142 mjesta ostala su slobodna u programima srednjih škola diljem Zadarske županije. Dok učenici iščekuju jesenski rok upisa i početak nastave, donosimo popis škola koje su u toj županiji upisivali najbolji osmaši, odnosno oni s najvišim brojem bodova.

Gimnazija Jurja Barakovića Zadar|foto: www.gimnazija-jbarakovica-zd.skole.hr

Završio je ljetni rok upisa u prve razrede srednjih škola, a najviši prosječan broj bodova upisanih u neki program u Zadarskoj županiji imali su osmaši upisani u prirodoslovno-matematičku gimnaziju Gimnazije Franje Petrića Zadar. Prosjek bodova ondje upisanih iznosi 80,22 boda, dok je prvi na rang-listi imao čak 83 boda, a posljednji i dalje visokih 79,86 bodova.

Izdvojeni članak

10 škola u Osječko-baranjskoj županiji koje su upisali najbolji učenici

Drugo mjesto na ovoj ljestvici zauzima također program Gimnazije Franje Petrića, opća gimnazija, u kojoj je prosjek bodova upisanih 79,87 bodova.

Na trećem mjestu škola koje upisuju najbolji osmaši u Zadarskoj županiji našao se smjer prirodoslovno-matematičke gimnazije u Gimnaziji Jurja Barakovića. Prosječan broj bodova upisanih u taj smjer je 79,44 boda. Na popisu deset škola koje su upisivali najbolji nalaze se još programi Gimnazije Vladimira Nazora, Klasične gimnazije Ivana Pavla II. s pravom javnosti, Srednje škole Biograd na Moru te Strukovne škole Vice Vlatkovića.

U nastavku se nalazi popis deset srednjoškolskih programa koje su upisivali najbolji učenici Zadarske  županije. Prvo je navedeno ime škole i naziv upisanog programa. Potom slijedi prosječni broj bodova upisanih u program, zatim najmanji broj bodova upisanog u program i broj bodova najviše rangiranog na ljestvici upisa.


Svoje bodove za upis željene srednje škole možete izračunati uz pomoć našeg kalkulatora bodova. Novosti vezane uz upise u srednje čitajte ovdje, a možete nas pratiti i na Instagram profilu @upisi_u_srednje.

10 srednjih škola u Zadarskoj županiji koje su upisali najbolji učenici
Share via
Copy link
Powered by Social Snap