Pretraga

Dječak u McDonald’su pojeo iskorišten kondom

A- A+

Amerikanka Anishi Spencer tuži lanac restorana McDonald’s jer tvrdi kako je njen trogodišnji sin prošle godine pojeo iskorišteni kondom koji je pronašao u igraonici unutar jednog restorana u Chicagu. Budući da je dječaku, nakon što je pojeo dio kondoma, pružena liječnička pomoć, majka traži od McDonald’sa odštetu u iznosu od 50 tisuća dolara kako bi podmirila troškove hospitalizacije.

Anishi Spencer tuži lanac restorana brze hrane McDonald’s te traži odštetu od 50 tisuća dolara kako bi podmirila troškove lječničke pomoći koja je bila pružena njenom trogodišnjem sinu nakon što je pojeo dio iskorištenog kondoma iz igraonice u restoranu u Chicagu, izvještava CBS Chicago.

Izdvojeni članak

Brza hrana uzrokuje Alzheimerovu bolest

Naime, u veljači prošle godine, Anishi je došla u jedan od restorana McDonald’sa gdje je njen sin, zbog činjenice da zaposlenici nisu uklonili opasni materijal u području koje je predviđeno za djecu, pojeo kondom. Već se mjesecima pokušava nagoditi s McDonald’som, no još uvijek bezuspješno.

Iz vodstva su javili medijima kako su upoznati s navodima ove Amerikanke te da istražuju cijeli slučaj, no istaknuli su kako je njihov glavni prioritet: ‘sigurno i čisto okruženje’.

Ovo nije jedini slučaj da su posjetitelji McDonald’sa, ubrzo po napuštanju restorana, bili hospitalizirani. Prije nešto više od mjesec dana žena u Kini je potražila liječničku pomoć jer je u Coca-Coli koju je popila u restoranu brze hrane bilo tragova deterdženta, dok je prošlog rujna žena u Oklahomi prerezala jezik kad je zagrizla kolaču kojemu se nalazio oštar komad plastike.

Dječak u McDonald’su pojeo iskorišten kondom
Share via
Copy link
Powered by Social Snap