Pretraga

Horor u susjednoj državi: U studenskom domu nožem izboden student

A- A+

Ozlijeđeni dvadesettrogodišnjak zaprimljen je u bolnicu u Zemunu gdje su mu ustanovljene ozljede trbuha i ruke. Policija je privela osumnjičenog te pronašla nož kojim je izboden mladić. Počinitelj je navodno mladić, također student, od 25 godina iz Gvineje.

Foto: Pixabay

Dvadesettrogodišnji student iz Esvatinija, kraljevine na jugu Afrike, izboden je u Studentskom domu u Novom Beogradu. Hitna pomoć je dojavu o ozlijeđenom mladiću dobila u utorak oko 2 sata u noći. Telegraf.rs doznaje kako je policija ubrzo uhitila osumnjičenog za napad, također studenta.

Počinitelj je navodno mladić od 25 godina iz Gvineje. Povrijeđeni student primljen je u bolnicu u Zemunu, a policija je pronašla i nož kojim je izboden mladić.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, u suradnji sa PS Novi Beograd, odlučilo je zadržati počinitelja zbog postojanja osnova sumnje da je u Studentskom Gradu počinio kazneno djelo lake tjelesne ozljede oštećeniku. Nanio mu je ozljede ubodima nožem u predjelu donjeg trbuha i bicepsa, a dovođenje osumnjičenog na ispitivanje u tužiteljstvo zakazano je za sutra, 27. rujna 2023. godine.

Copy link
Powered by Social Snap