Pretraga

Hrvatska Mensa: Saznajte svoj IQ

A- A+

Udruga visoko inteligentnih osoba, Hrvatska Mensa, organizira testiranje inteligencije koje će se održati u Rijeci 25. svibnja u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke. Zainteresirani se mogu prijaviti od 10:30 do 13:30 na mjestu testiranja ili na internetskim stranicama Hrvatske Mense. Testiranje će se odvijati u grupama, svakih sat vremena.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na testiranje inteligencije koje organizra Hrvatska Mensa, udruga visoko inteligentnih osoba. Testiranje će se održati u Rijeci 25. svibnja u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke na adresi Korzo 16. Prijave će se primati od 10:30 do 13:30 na mjestu testiranja, ili online na internetskoj stranici Hrvatske Mense.

Izdvojeni članak

Mensa vas poziva na testiranje povodom Dana inteligencije

Ovlašteni psiholog će nadzirati testiranje koje je neverbalnog tipa te za pristup nije potrebno nikakovo predznanje. Također nije važna niti obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost. Isti psiholog će prije samog početka testiranja dati sve upute za rješavanje, a rezultati će svim prijavljenima stići na kućnu adresu.

Prijaviti se mogu svi stariji od 14 godina, izuzev onih koji su u prošloj ili ovoj godini već pristupili testiranju i onih koji su već ostvarili uvjet za učlanjenje u Mensu. Cijena testiranja je 150 kuna po osobi, a svi oni koji se registriraju online i platile unaprijed trebaju izdvojiti 135 kuna. Popust imaju đaci i studenti, stoga će oni svoje testiranje platiti 100 kuna.

Hrvatska Mensa: Saznajte svoj IQ
Share via
Copy link
Powered by Social Snap