Pretraga

Huawei dijeli 20 FreeBuds 4i slušalica u plesnom izazovu na TikToku

A- A+

Huawei je u suradnji s hrvatskom TikTok zvijezdom i YouTubericom Nikom Pavičić pokrenuo plesni izazov u kojem je moguće osvojiti vrijedne nagrade. Najoriginalnijih 20 sudionika koji snime video kako plešu Nikin ples na pjesmu ‘Backyard Boy’ i u opis stave hashtagove #HuaweiNika i #FreeBuds4i osvojit će vrhunske nove Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice.

Huawei FreeBuds TikTok

Huawei dijeli 20 FreeBuds 4i slušalica u plesnom izazovu na TikToku | Foto: Huawei

Pobjednike će odabrati stručni žiri u kojem je i Nika Pavičić, a sretni dobitnici će uživati u novim Huawei bežičnim slušalicama koje im omogućuju do 10 sati neprekidnog uživanja u omiljenoj glazbi. Osim impresivnog zvuka i opcije aktivnog poništavanja buke, Huawei FreeBuds 4i dolaze i s važnom opcijom brzog punjenja – samo 10 minuta punjenja omogućit će 4 sata slušanja.

Slušalice je kod Huawei prodajnih partnera moguće pronaći u bijeloj i crnoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 599 kuna, a do kraja travnja dostupna je i posebna ponuda u kojoj su FreeBuds 4i snižene na 499 kn.

Trajanje baterije ključno je pitanje za brojne potrošače. Huawei FreeBuds 4i dolaze sa snažnom baterijom u kompaktnom obliku. S isključenom ANC opcijom, FreeBuds 4i nude 10 sati neprekidne reprodukcije ili 6,5 sati poziva. Zajedno s kućištem za punjenje moguće je postići do 22 sata reprodukcije ili do 14 sati poziva. Ako je ANC uključen, slušalice mogu ponuditi 7,5 sati neprekidne reprodukcije i 5,5 sati poziva. Vodeća tehnologija brzog punjenja pruža 4 sata uživanja u glazbi s 10- minutnim punjenjem, tako da korisnici ne trebaju brinuti o bateriji dok su vani ili u žurbi.

Impresivno audio iskustvo

Huawei FreeBuds 4i sadrži 10 mm velike dinamičke drivere koji nude veću amplitudu za snažne bas performanse. Slušalice također usvajaju ‘PEEK+PU’ polimernu kompozitnu membranu koja je fleksibilna i snažna, a istovremeno pruža visoku osjetljivost i bogat dinamički odziv, omogućujući korisnicima da čuju više detalja u glazbi. Istodobno, vrhunska struktura smanjuje buku vjetra i osigurava dosljednost zvučnih efekata kako bi iskustvo slušanja bilo što ugodnije.

Huawei Freebuds TikTok

Osim impresivnog zvuka i opcije aktivnog poništavanja buke, Huawei FreeBuds 4i dolaze i s važnom opcijom brzog punjenja – samo 10 minuta punjenja omogućit će 4 sata slušanja | Foto: Huawei

Slušalice odlikuje i njihov ergonomski dizajn koji korisnicima omogućava sigurno korištenje prilikom trčanja ili sportskih aktivnosti. Također, Huawei FreeBuds 4i lako se povezuju sa svim pametnim telefonima koji rade na iOS i Android sustavima kako bi svima pružili impresivno audio iskustvo. Sve FreeBuds slušalice kompatibilne su s oba operativna sustava, a moguće ih je povezati i preuzimanjem AI Life aplikacije iz trgovina aplikacija. Također, Huawei Watch serija pametnih satova jednako je tako kompatibilna s iOS i Android sustavima, a aplikaciju Huawei Health također je moguće preuzeti iz trgovina.

Više detalja o Huawei TikTok natječaju moguće je saznati na službenoj web stranici.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska YouTube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

Huawei dijeli 20 FreeBuds 4i slušalica u plesnom izazovu na TikToku
Share via
Copy link
Powered by Social Snap