Pretraga

Kampanja ‘Hrvatska volontira!’: Uključite se i vi te postanite superheroji

A- A+

Hrvatska mreža volonterskih centara (HMVC) treću godinu zaredom organizira kampanju ‘Hrvatska volontira!’. Radi se o akciji kojom se poručuje hrvatskoj javnosti da svatko u ulozi volontera svojim malim doprinosom može biti superheroj. ‘Hrvatska volontira!’ održat će se 21. rujna, a uključit će se veliki broj organizacija, pojedinaca, institucija i tvrtki koje će javnim akcijama promovirati volontiranje.

www.vcz.hr

Povodom obilježavanja Europske godine volontiranja, Hrvatska mreža volonterskih centara (HMVC) organizira kampanju ‘Hrvatska Volontira!’ kojom želi ukazati na značaj tog nesebičnog doprinosa od strane pojedinaca,organizacija, institucija i tvrtki.

Izdvojeni članak

Humanitarci: Nakon gubitka voljene osobe odricanje i pomaganje drugima postao im je smisao života

Neznatnom žrtvom svi postanite superheroji

Cilj spomenute kampanje koja se organizira po treći put je ukazati javnosti da svaki pojedinac makar malim doprinosom može kao volonter postati superheroj. Manifestacija Hrvatska Volontira! održat će se u subotu 21. rujna kada će se kroz različite javne akcije promovirati volontiranje, a brojne uduge će na istaknuti datum obilježiti Dan otvorenih vrata.

Svi građani su dobrodošli

U prošlogodišnjim kampanjama održano je 296 volonterskih akcija na području cijele Hrvatske, kada je ukupno sudjelovalo preko četiri tisuće volontera. U spomenute akcije spadao je rad u pučkim kuhinjama, s beskućnicima do pletenja ribarskih mreža, pružanja frizerskih usluga te osnovnoškolaca koji su ispisivali poruke mira.

HMVC poziva sve organizatore volontiranja i građane da se pridruže kampanji Hrvatska volontira! te da svi zajedno grade mirniji i ljepši svijet.

Copy link
Powered by Social Snap