Pretraga

Maloljetnik istukao liječnika u dječjoj ambulanti kada mu je pokušao uzeti bris iz nosa

A- A+

U Srbiji maloljetni dječak napao je i istukao liječnika u dječjoj ambulanti kada mu je pokušao uzeti bris iz nosa. Prvo mu je počeo psovati, a zatim ga je krenuo udarati po glavi nakon čega je intervenirala policija.

Ilustracija: Unsplash

Neviđeni incident dogodio se u dječjoj bolnici u Srbiji kada je 13-godišnji tinejdžer pretukao liječnika, piše Blic. Naime, liječnik mu je pokušao uzeti bris iz nosa, što se maloljetnom dječaku nije svidjelo iako mu je liječnik rekao kako ga to neće boljeti.

– Tinejdžer je počeo psovati doktora i medicinsku sestru. I tu se nije zaustavio, uslijedili su iznenadni udarci. Jedan pa drugi i treći u predjelu lica liječnika, odnosno oka. Sve je trajalo samo nekoliko sekundi. Vrata ambulante i čekaonice bila su otvorena, pa su incident gledala i slušala druga bolesna djeca i njihovi roditelji, rekao je svjedok za Blic.

Izdvojeni članak

Sin podivljao i istresao se na oca jer su za ručak bile ćufte: Otac ga istukao pa su završili na sudu

S maloljetnikom je u ambulanti bila i njegova majka.

– Nitko od roditelja koji su u tom trenutku s djecom bili u ambulanti nije se umiješao. Kad je ozlijeđeni liječnik sjeo i stavio oblog na oko, ponovo se pojavio tinejdžer i nastavio ga provocirati, a s incidentnim ponašanjem nastavio je i kada je stigla policijska patrola, piše Blic.

Nakon napada liječnik je za Blic poručio da je razočaran, tužan i potišten, a policija je nakon intervencije o svemu obavijestila Više javno tužiteljstvo.

Maloljetnik istukao liječnika u dječjoj ambulanti kada mu je pokušao uzeti bris iz nosa
Share via
Copy link
Powered by Social Snap