Pretraga

Nestao mladić iz Zagreba, očajna majka: ‘Nije nikada ranije otišao od kuće i da se danima nije javljao’

A- A+

Prije šest dana u Zagrebu je nestao 20-godišnji Nikola Bagadur. Prema riječima majke, izašao je u subotu s prijateljima i nije se vratio, a nikada ranije nije odlazio od kuće bez da se danima nije javio.

Nikola Bagadur

Nikola Bagadur (20) nestao je 7. ožujka u Zagrebu na području Susedgrada. Mladić je visok 180 cm, ima kestenjastu, valovitu kosu, oči kestenjaste boje, ovalnog je lica i srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u narančastu i bordo majicu, maslinasto zelenu jaknu, crne hlače, crno zeleni šal i crne tenisice.

Kako je za Rtl.hr ispričala majka nestalog mladića, otišao je van s prijateljima u subotu poslije podne i od tada mu se gubi svaki trag.

– Nije nikada ranije otišao od kuće i da se danima nije javljao. U subotu smo pospremali stan, jeli i oko 18 sati je izašao. Rekao je da ide s prijateljima van. Ne znam točno s kojima jer ne poznajem baš sve njegove prijatelje. U utorak sam nestanak prijavila policiji, ali još nemam nikakvih saznanja, kazala je za Rtl.hr Nikolina majka, Nevenka.

Pokušala ga je nazvati, ali kaže da joj se javlja sekretarica koja govori kako se osoba trenutno ne može javiti. Dodaje, nije u njegovu ponašanju primijetila promjene u zadnje vrijeme.

– Sve je bilo kao i obično. Inače, završio je za kuhara i baš je čekao ovih dana odgovor za posao na koji se prijavio. Koliko znam, nije bio u ozbiljnoj vezi. Još je mlad, kazala je Nikolina majka.

U slučaju da posjedujete informacije koje bi mogle pomoći u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju, na broj 192 ili putem maila nestali@nestali.hr.

Nestao mladić iz Zagreba, očajna majka: ‘Nije nikada ranije otišao od kuće i da se danima nije javljao’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap