Pretraga

Novi raspored sjedenja u kinu: Zbog koronavirusa CineStar i Cineplexx uveli preventivne mjere za cijelu Hrvatsku

A- A+

CineStar i Cineplexx na svojim stranicama objavili su priopćenje u kojem posjetitelje obavještavaju o preventivnim mjerama zaštite od koronavirusa koje poduzimaju. Od danas u kinima vrijedi novi raspored sjedenja.

pixabay.com

Zbog koronavirusa CineStar je odlučio poduzeti preventivne mjere zaštite te se od danas, 12. ožujka, uvodi novi raspored sjedenja u svakoj dvorani. Blokirana je kupnja minimalno dva sjedala između posjetitelja tako da se poveća udaljenost među njima.

– Prije tjedan dana CineStar je u sva svoja kina na blagajne uveo sredstva za dezinfekciju ruku; od četvrtka 12.3. uvodimo novi raspored sjedenja u svakoj dvorani, blokiramo kupnju minimalno dva sjedala između posjetitelja na način da se povećava udaljenost između posjetitelja ispred, iza, lijevo i desno; potičemo naše posjetitelje da ulaznice kupuju online; potičemo naše posjetitelje da ulaznice, ako kupuju na blagajnama, plaćaju karticama i beskontaktno; naši djelatnici su dobili detaljne upute vezano uz održavanje higijene ruku kao općih mjera zaštite; postavili smo obavijest o pravilnom pranju ruku u naše sanitarne prostore, stoji na njihovim stranicama.

Na stranicama Cinestara ušli smo u sustav da bismo rezervirali jednu današnju projekciju, a ovo je screenshot rasporeda sjedenja koji nam se pojavio:

Screenshot – novi raspored sjedenja u kinu

Novi raspored sjedenja od danas uvodi i Cineplexx kako bi povećali udaljenost između posjetitelja. Oni navode da će maksimalni broj posjetitelja po jednoj projekciji biti ograničen na 100 ljudi.

– Kino program će biti pripremljen s većim vremenskim intervalima između predstava kako bi se spriječila veća koncentracija ljudi u predvorju kina.  Naši zaposlenici rade samo kada su potpuno zdravi, briga o higijeni nam je na prvom mjestu. Visoki higijenski standardi i briga za posjetitelje su jedan od glavnih prioriteta naše tvrtke. U našim toaletima nalaze se dovoljne količine sapuna i upute za pranje ruku. Pratimo preporuke i informacije od nadležnih tijela te ćemo reagirati sukladno njima. Ukoliko dođe do promjena na vrijeme ćemo vas obavijestiti, objavili su na svojim stranicama.

Pogledajte primjer online nastave za učenike:

Novi raspored sjedenja u kinu: Zbog koronavirusa CineStar i Cineplexx uveli preventivne mjere za cijelu Hrvatsku
Share via
Copy link
Powered by Social Snap