Pretraga

Objavljen Vremenik preostalih natjecanja učenika za ovu školsku godinu

A- A+

Agencija za odgoj i obrazovanje na temelju suglasnosti Ministarstva znanosti i obrazovanja objavila je Vremenik preostalih županijskih i državnih natjecanja i smotri u školskoj godini 2019/2020. Natecanja će se, kako je ranije bilo i najavljeno, održati u razdoblju od 7. rujna do 31. prosinca 2020. godine.

pixabay.com/srednja.hr

Nakon konstantnih zahtjeva roditelja, učenika i mentora okupljenih u Inicijativi za povratak natjecanja učenika, Agencija za odgoj i obrazovanje objavila je da će se natjecanja učenika ipak održati od jeseni, a sad su objavili i Vremenik tih natjecanja.

Izdvojeni članak

Agencija objavila u kojem razdoblju će se održati natjecanja učenika, no iz Inicijative traže konkretna jamstva

Poznato je kad će se, od rujna do prosinca, održati preostala županijska te sva državna natjecanja.

Županijska i državna natjecanja i smotre održat će se u matičnim školama učenika ili dostavljanjem snimki radova povjerenstvu na ocjenjivanje. Učenici će potpisani upitnik za nastavak natjecanja od strane roditelja/skrbnika za županijsku razinu natjecanja dostaviti mentoru koji će isti proslijediti županijskim povjerenstvima najkasnije do 14. rujna 2020. godine, a za državnu razinu natjecanja će potpisani upitnik dostaviti tajniku natjecanja najkasnije do 21. rujna 2020. godine.

Vremenik možete pronaći u dokumentu ispod, a ako vam se ne učitava pravilno, samo osvježite stranicu.

Download [101.00 KB]

Upute možete pronaći u ovom dokumentu:

Download [14.17 KB]

Share via
Copy link
Powered by Social Snap