Pretraga

Otkrivamo gdje su i čime se nakon mature bave popularni Huligani iz gimnazije

A- A+

Sve nas je u svibnju ražalostila vijest kako su legendarni Huligani iz gimnazije maturirali i nema tko se nije zapitao što će biti s njihovim YouTube kanalom. ‘Štreberska’ četvorka koja već par godina uveseljava regiju i svoje vršnjake smiješnim skečevima, nakon mature krenula je u novom smjeru – postaju glazbenici. Već su izdali dvije pjesme i spotove za iste, a otkrivaju nam i koje su fakultete upisali nakon gimnazije.

Foto: Facebook

Preko 160 tisuća pretplatnika i gotovo 24 milijuna pregleda video uradaka sakupili su popularni Huligani iz gimnazije na svome YouTube kanalu. Svojim humorističnim skečevima nasmijavaju čitavu regiju, a uspjeh ne čudi, s obzirom na to da se brojni gimnazijalci s njima poistovjećuju.

Izdvojeni članak

Huligani iz gimnazije: ‘Štreberski’ četverac koji zabavlja tisuće vršnjaka u regiji

Huligani postali studenti

Emerald, Amer, Adis i Dženan bili su u vrijeme pokretanja YouTube kanala odlični učenici Treće gimnazije u Sarajevu. Svojim klipovima nasmijavali su vršnjake, ali i profesore koji su ih maksimalno podržavali u radu.

Ne čudi, stoga, što su brojni fanovi ostali tužni nakon objave videa kako su Huligani maturirali i više neće biti kolege iz školskih klupa. No, nema mjesta za paniku, njihov rad na YouTube-u moći ćete pratiti i dalje, ali u nešto drugačijem obliku.
Momci su nakon mature sumirali vrijeme provedeno u gimnaziji, za kojeg kažu kako su im četiri najljepše godine života, a sada postaju studenti.

– Emerald je upisao Elektrotehniku, Amer Žurnalizam, Adis Medicinu i Dženan PMF, otkrili su nam Huligani.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Legendarni ‘Huligani iz Gimnazije’ maturirali i oprostili se od škole

Bivši gimnazijalci ‘zaronili’ se u glazbenim vodama

Od kolovoza se najpoznatiji balkanski Huligani bave i glazbom. Izdali su singl i spot za pjesmu ‘Veneov anđeo’.

– Došli smo na ideju da snimimo neki smiješan i zanimljiv spot. U početku smo samo mislili da će na tome i ostati, ali je to evoluiralo u nešto mnogo veće. Pjesma je parodija, govori o neprežaljenoj ljubavi između dvoje gimnazijalaca, a napisao ju je Emerald, kaže nam četvorka.

Uvidjevši da postoji podloga za još pjesama, te da imaju dobru ‘fan-bazu’, pred nekoliko dana objavili su spot i za svoju drugu pjesmu, ‘Kažeš’.

– Druga pjesma već ima mnogo dubine unutar samog teksta, a i spota. Govori o današnjim raskidima ljubavnih veza. Govori o tome kako uvijek jedna osoba traži neke razloge i pokušava drugoj osobi da ublaži taj težak trenutak praznim riječima. Mislimo da se dosta ljudi može pronaći u ovoj pjesmi, otkrivaju nam momci i dodaju kako je drugu pjesmu uz Emeralda pisao i Dženan.

Kako su reakcije puno bolje no što su očekivali, s glazbenom karijerom ne namjeravaju stati.

– Već imamo napisanih pjesama na kojima trenutno radimo. Ipak, sada krećemo na fakultet pa ćemo njih snimati kada nađemo slobodnog vremena. Očekujte novu pjesmu u studenom, kazali su nam za kraj Huligani.

Ne sumnjamo kako će najpoznatiji ‘štreberi’ s ovih prostora biti uspješni i na fakultetu, a sreću im želimo i na poslovnom planu. Pogledajte spotove za njihove pjesme ‘Veneov Anđeo’ i ‘Kažeš’.

Otkrivamo gdje su i čime se nakon mature bave popularni Huligani iz gimnazije
Share via
Copy link
Powered by Social Snap