Pretraga

Ova firma razvila je aplikacije za Hrabri telefon kako bi se što više mogli posvetiti djeci i mladima

A- A+

Hrabri telefon dobio je aplikacije koje će im olakšati posao, sve kako bi se mogli što više i bolje posvetiti djeci i mladima. No, one im nisu pale s neba. Aplikacije su razvili stručnjaci tvrtke Span koja već godinama surađuje s Hrabrim telefonom. Iz tvrtke kažu da žele dugoročno doprinositi zajednici kojoj pripadaju.

tim stručnjaka tvrtke Span

Stručnjaci iz tvrtke Span napravili su dvije aplikacije za Hrabri telefon
Foto: Span, PR

Tvrtka Span i Hrabri telefon već godinama uspješno surađuju. Ove su godine Spanovi stručnjaci kroz projekt korporativnog volontiranja razvili aplikacije koje će zaposlenicima i volonterima udruge Hrabri telefon smanjiti vrijeme koje troše na operativne poslove kako bi što veći dio radnog dana mogli posvetiti djeci i mladima.

Olakšat će im organizaciju

Cilj razvoja aplikacija, ističu u priopćenju, bio je automatizirati dio operativnih poslova Hrabrog telefona. Konkretno, jedna od aplikacija pomoću AI tehnologije – umjetne inteligencije – iščitava podatke s financijskih računa i te podatke odmah pohranjuje u aplikaciju za administraciju.

Druga aplikacija pomaže u administraciji donacija i troškova te kroz analitiku prikazuje koliko je još donacija raspoloživo, a koliko ih se još može iskoristiti. Dodatno, aktivacijom Microsoft licenci zaposlenici sada imaju mogućnost korištenja široke lepeze M365 alata pomoću kojih će dodatno optimizirati svoj svakodnevni rad.

– Jedan od problema u našem radu bila je organizacija praćenja i kontrole svih troškova na pojedinim projektima, programima i u udruzi općenito. Span je dugogodišnji donator Hrabrog telefona i kad smo im se ove godine ponovno javili i zamolili ih za pomoć odmah su razumjeli u čemu je problem i brzo nam ponudili rješenje. Ovakav tip suradnje drukčiji je od svih do sada. Osjećamo da imamo Spanovu podršku i razumijevanje te da naša pitanja nisu smetnja., istaknula je Hana Hrpka, profesorica psihologije i predsjednica udruge Hrabri telefon.

Izdvojeni članak
EFOS je na pedijatriju KBC-a Osijek

Fakultet u humanitarnoj akciji skupio 150.000 kn: Kupili su bolničke uređaje za djecu, upravo su ih donirali

Žele dugoročno doprinositi zajednici

U Spanu su trenutno u fazi pregovora i s drugim neprofitnim udrugama kojima bi pomno skrojene aplikacije dizajnirane baš za njihove potrebe optimizirale poslovanje.

– Kroz zajedničke suradnje s neprofitnim organizacijama cilj nam je pružati podršku civilnom društvu u njegovom radu i izgradnji otpornosti na različite izazove. Spanovci kroz korporativno volontiranje, dijeljenjem svojih znanja i stručnosti mogu napraviti pozitivne promjene i bolje upoznati vrijednosti različitih neprofitnih organizacija, kazala je Anita Bastašić, specijalistica za društveno-odgovorno poslovanje u Spanu.

Kroz suradnju i podršku različitim organizacijama u Spanu žele, dugoročno doprinositi zajednici. U fokusu djelovanja su im djeca, STEM udruge i sportovi bez institucionalnog i organiziranog financiranja. Uz to, ulažu sredstva i napore u ekološke inicijative jer su svjesni da je Span koji štiti okoliš i potiče održivi razvoj društva Span sadašnjosti i budućnosti.

tim stručnjaka tvrtke Span
Share via
Copy link
Powered by Social Snap