Pretraga

Pet načina da sakrijete mamurluk

A- A+

Bilo da ne želite da mamurluk primijete roditelji, profesori ili pak nadređeni na radnom mjestu, donosimo pet načina koji će vam pomoći da sakrijete činjenicu da ste noć prije popili i previše ružili.

Mamurluk je jedan od najgorih osjećaja na svijetu, a nema osobe kojoj dobro stoji. Nije primjereno da se takvi pojavite na obiteljskom ručku, predavanju ili radnom mjestu, stoga Business Insider donosi nekoliko načina da sakrijete da ste previše popili.

Izdvojeni članak

Šokantne stvari o alkoholu i mamurluku

Piling lica daje energiju

Ne trebate nikakav poseban piling, bitno je da lice čvrsto operete, a sapun s česticama koji skidaju mrtve stanice kože dosta će pomoći. Dobro istrljajte lice kako biste je probudili i očistili, a nakon brisanja ručnikom koža neće više izgledati umorno i beživotno. Osim toga, popravit ćete i ten i izgledati svježije.

Rehidrirajte kožu

Alkohol koži oduzima vlažnost, zbog čega ona izgleda umorno, suho i sivo. Ono što bi vas moglo zabrinuti jest činjenica da suha koža brže stari, zbog čega biste se trebali kloniti alkohola uopće. No, šteta je napravljena i sada je treba sanirati. Pijte veće količine vode kako bi povratili balans koji koži treba, a ukoliko smatrate da to nije dosta, možete iskoristiti kremu za hidratiziranje kože.

Malo boje na obraze

Ovaj je savjet samo za djevojke, jer sumnjamo da će netko od muškaraca koristiti rumenilo. Ipak, nikad se ne zna. Noć nakon opijanja izgledat ćete blijedo, stoga malo umjetnog rumenila neće biti na odmet.

Izdvojeni članak

Kako ublažiti mamurluk

Sakrijte umorne oči

Oči su ogledalo duše, a jutro nakon izlaska vaša duša će izgledati još uvijek pijano i zbunjeno. Tamni kolutovi ispod njih također nisu rijetkost, a kako biste ih se riješili, koristite korektor. Kad se radi o djevojkama, one ga vjerojatno imaju u svojoj kozmetičkoj torbici. Ukoliko ste muško a želite iskoristiti taj resurs, posudite ga od sestre ili bolje polovice. Ukoliko su vam oči crvene, kapi za pročišćivanje pogleda itekako će pomoći.

Prevencija je najbolji lijek

Teško da ćemo ikoga uvjeriti da više ne pije, no znate i sami da nećete izgledati mamurno ukoliko se ne opijete. Ako baš morate, pazite na to da ne pretjerate u promilima.

Pet načina da sakrijete mamurluk
Share via
Copy link
Powered by Social Snap