Pretraga

Policija traga za petero mladih koji su nestali! Znate li gdje su?

A- A+

Čak petero mladih ljudi je nestalo tijekom proteklog tjedna. Policija, obitelj i prijatelji tragaju za njima te su sve informacije o njima vrijedne. Ukoliko znate gdje se nalaze javite se u obližnju policijsku postaju ili na stranicu nestali.hr.

Dario Radelić (15)  udaljio s adrese u Ivanecu u nepoznatom smjeru u nedjelju, 31. kolovoza. Dario je visok 155 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Nije poznat u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Ena Kapić-Hidić (17) se u petak, 29. kolovoza, udaljila s adrese u Splitu u nepoznatom pravcu. Ena ima kestenjastu kosu i smeđe oči te nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Valentino Čont (18) visok je 175 centimetara, ima kestenjastu kosu, sivo-plave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na čelu ima vidljivi ožiljak, glavu brije na ćelavo. Valentino se u petak, 29. kolovoza udaljio u nepoznatom smjeru s adrese na Malom Lošinju. U trenutku odlaska bio je odjeven u kratke hlače i majicu kratkih rukava.

Danijela Kocijan (35) visoka je 165 centimetara, ima smeđu kosu, zelene oči, četvrtasto lice i jače je tjelesne građe. Danijela se u nedjelju, 31. kolovoza udaljila s adrese u Zagrebu u nepoznatom pravcu. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu majicu, crne hlače i crne tenisice.

Samira Amić (15) se u nedjelju, 31. kolovoza, udaljila u nepoznatom pravcu s adrese u Osijeku. Samira ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe, a nije poznato što je imala odjevena u trenutku odlaska.

Domagoj Treska (16) visok je 165 centimetara, ima svijetloplavu
kosu i srednje je tjelesne graše. Domagoj se u utorak, 2. rujna, udaljio s adrese u Splitu u nepoznatom smjeru. Nije poznato što je nosio na sebi u trenutku odlaska.

Policija traga za petero mladih koji su nestali! Znate li gdje su?
Share via
Copy link
Powered by Social Snap