Pretraga

Poludjeli profesori: Što su sve napravili na poslu

A- A+

Nitko ne može poreći da je učiteljski ili profesorski posao težak, pogotovo ako se oni trude obogatiti živote svojih učenika, za što je potreban poseban trud. Svaka čast za to, ali neki od profesora su totalno pošizili pa su učenicima priuštili nevjerojatne stvari.

Učiteljski je posao plemenit i to nitko ne može osporiti, no definitivno nisu svi stvoreni za to zanimanje. To pokazuju primjeri profesora koji su vjerojatno nakon godina i godina borbe s učenicima poludjeli i počeli raditi totalne glupost. Cracked donosi četiri najgora primjera.

Izdvojeni članak

Evo kako ćete prepoznati profesora ili učitelja

Učenike petog razreda odveo u Hooters

Trener američkog nogometa u jednog Oregonskoj školi inzistirao je da svoje učenike odvede na proslavu sezone u restoran Hooters. Bilo bi to još i u redu da se nije radilo o djeci staroj 12 godina. Za one koji n znaju, Hooters je američki lanac restorana u kojem se zapošljavaju samo zgodne, mlade i, što je vrlo bitno, sisate cure u kratkim opravicama. Nije pomoglo to što su ostali u školi savjetovali protiv takve proslave, kao ni nagovaranje da večeru organizira bilo gdje drugdje, profesor i članovi tima jednostavno su morali proslaviti uspjehe upravo u restoranu čiji se meni sastoji od grudi, alkohola i loše barske hrane. Trener je nakon toga ipak dobio otkaz.

Učenicima šestog razreda pustio Slagalicu strave

Što je prošlo glavom učitelja da šestom razredu jedne francuske škole pusti Slagalicu strave, nitko ne zna. Zbog nekog neobjašnjivog razloga učitelj je odlučio obogatiti živote učenika gledanjem krvavog horor filma u kojem junaci sami sebe ozljeđuju i ubijaju kako bi izvukli živu glavu, a kakve veze to ima s matematikom nije objasnio.

Izdvojeni članak

Kako studenti opisuju profesore

Učiteljica biologije učenike tjerala da si vade krv koristeći iste igle

Jedna profesorica došla je do zanimljive ideje za one koji slušaju naprednu biologiju – učenici su trebali probosti svoje prste kako bi testirali svoju krvnu grupu. U opremi za testiranje krvi bilo je dovoljno igli za samo jedan razred, stoga je profesorica smatrala da je dovoljno da ih obriše i ponovno koristi. Jedan je učenik naposlijetku to spomenuo roditeljima, nakog čega je ‘bistra’ profesorica dobila otkaz.

Predozirao se heroinom za vrijeme nastave

Profesor umjetnosti na zamjeni uzeo je pauzu tijekom nastave, a kad se vratio u učionicu onesvijestio se za stolom. Djelatnici škole uspjeli su ga probuditi iz tog stanja, pri čemu su pronašli četiri paketiće heroina u njegovom džepu, što je ogromna količina. Zamjenski profesor ubrzo je uhićen.

Poludjeli profesori: Što su sve napravili na poslu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap