Pretraga

Profesor iz Osijeka objavio zastrašujuću snimku auto kamere: ‘Ovo dijete hitno treba odgojni tretman’

A- A+

Svjedoci smo sve većem broju mladih koji prate trendove koje vide na društvenim platformama, ali isto tako zbog popularnosti pristaju raditi opasne izazove. Na sličnu situaciju naletio je profesor iz Osijeka, Branimir Hackenberger kada je u večernjim satima vozio automobil i u odjednom se ispred njega stvorio mladić. Sjedio je na stolici, nasred ceste u mraku, a kada se profesor zaustavio pred njim, ustao se i maknuo s ceste.

‘Pogledajte što mi se dogodilo ili, bolje rečeno, što mi se moglo dogoditi’, napisao je na Facebooku profesor sa Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, a prenosi sib.net. Uz status objavio je i snimku iz svoje automobilske kamere kada se u 21 sat navečer na Veliku Gospu vozio u Stepinčevoj ulici.

– Utjecaj društvenih mreža, obijest, nepostojanje realnog sustava vrijednosti, upropašten obrazovni sustav, sve to skupa zajedno ili nešto sasvim drugo!? Više ne znam! U svakom, slučaju molim sve da podijele ovaj video zapis. Možda netko prepozna lika i neka onda obavijesti njegove roditelje o tome što im dijete čini, zgroženo je napisao profesor Hackenberger.

‘Je li po srijedi TikTok izazov ili nešto slično, nije važno, ovo dijete treba hitno odgojni tretman’

Naime, mladić je odlučio uzeti stolicu i sjesti na sredinu ceste u mraku i tako čekati automobile. Kada je profesor svojim autom došao do njega, mladić se nasmiješio, ustao, uzeo stolicu u jednu ruku i držeći mobitel u drugoj ruci, maknuo s ceste.

– Je li po srijedi TikTok izazov ili nešto slično, nije važno. No, ovo dijete treba hitno odgojni tretman. Osim što ugrožava svoje zdravlje i život, ugrožava i sudbinu vozača i tko zna što još, zaključuje u objavi.

Izdvojeni članak
tiktok

TikTok postao mjesto za opasne izazove: Evo što će napraviti kako bi to spriječili

Ovo nije prvi put da se ovako nešto dogodilo na osječkim cestama

U komentarima su se javili ljudi koji su doživjeli slične slučajeve ranije.

-Ovo je strašno. Nedavno mi se dogodilo slično, ali je momak bio pod utjecajem nečega, pa sam ludost pripisala tomu. Ali, ovakvo što. Sva sreća da si vozio polako, glasi jedan od komentara.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap