Pretraga

Studentima pred menzama dijele besplatne jagode: ‘Napravite pauzu od učenja i zasladite se’

A- A+

Malo koja stvar će studente razveseliti koliko stvari koje se dijele. Još ako su u pitanju neke korisne, njihova sreća je zagarantirana. Zato će vam biti predrago kad vam kažemo da riječke studente čekaju – besplatne jagode!

foto: Pexels; Pixabay

Slijedi vrijeme rokova, što znači da slijedi vrijeme stresa, nespavanja, gladovanja, prejedanja i dobivanja novih sijedih. U pitanju je dosta kritično razdoblje u studentskoj godini, ali uskoro se bliži kraju (još samo mjesec dana, sitnica!). No, da će biti lako – neće.

Toga su svi svjesni, ali rijetko tko što čini po tom pitanju, da bi olakšao napaćenim studentima. I sada je napokon došla hvalevrijedna inicijativa iz Rijeke – studentima se dijele besplatne jagode.

– Napravite pauzu od učenja i zasladite se domaćim jagodama, piše u pozivu na Facebook stranici SC-a.

Za ovo opće veselje zaslužan je Ured za studentski standard SZSUR u suradnji sa Studentskim centrom Rijeka. Na Facebook stranici Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci pojavio event Vrijeme je za: Jagode!, u čijem opisu možete saznati sve detalje o tome kako doći do jagoda. Da ne biste gubili vrijeme na to (jer je sada svaka sekunda krucijalno bitna), sve bitne informacije donosimo u nastavku.

Izdvojeni članak

Napokon je došla i sezona jagoda: Tri brza, jednostavna i zdrava recepta!

Što se dijeli? Jagode prve klase iz doline Neretve.

Kad? U petak 11. lipnja, od 17 h pa do isteka zaliha.

Gdje? Restoran Mini (Studentsko naselje Ivan Goran Kovačić) i restoran Kampus (Studentsko naselje Trsat).

Studentima pred menzama dijele besplatne jagode: ‘Napravite pauzu od učenja i zasladite se’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap