Pretraga

Tarik snimio svoju posljednju epizodu ‘Potjere’: Pogledajte kako su se lovci oprostili od njega

A- A+

Već je tjednima poznato kako od jeseni Tarik Filipović više neće biti voditelj HRT-ova kviza ‘Potjera’. Danas je Filipović snimio svoju posljednju epizodu u toj ulozi, a od njega su se na poseban način oprostili lovci.

foto: HRT

Uskoro završava 6. sezona kviza ‘Potjera’, a svoju posljednju epizodu danas je snimio voditelj Tarik Filipović. Od njega su se oprostili lovci i to uz prigodnu tortu u obliku ploče potjere na kojoj je figurica poznatog voditelja.

– Danas je naš dragi-draži-najdraži Tarik snimio svoju 826. (!!!) i zasad posljednju epizodu ‘Potjere’, pa mu naručismo prikladnu tortu te okinusmo prikladnu fotku. Falit će nam, jako jako, ali dat ćemo sve od sebe da i od jeseni budemo što bolji možemo biti, poručio je lovac Dejan Kotiga putem Twittera.

Podsjetimo, Filipović je prije nekoliko tjedana potvrdio da više neće biti voditelj ‘Potjere’. Naime, od jeseni se na HRT vraća kviz ‘Tko želi biti milijunaš’, kojega će Filipović ponovno voditi.

Izdvojeni članak

Tarik Filipović više neće biti voditelj Potjere: Ovo su mu potencijalne zamjene

– Žao mi je što odlazim iz ‘Potjere’, ali bilo bi mi još više žao da ne vodim ‘Milijunaša’. ‘Potjera’ je sjajan kviz, s izuzetnim natjecateljima, fenomenalnim lovcima… Falit će mi svi oni, kazao nedavno Filipović.

Još uvijek je nepoznato tko će ga zamijeniti u ulozi voditelja ‘Potjere’. Za sada se spominju četiri imena: Barbara Kolar, Daniela Trbović, Mirko Fodora i Joško Lokasa.

Srednja.hr provela je anketu s pitanjem ‘Koga biste najradije vidjeli kao Tarikovu zamjenu u Potjeri?’ , u kojoj je za sada glasovalo 3.614 čitatelja. Najviše glasova, 1.510 dobila je Daniela Trbović.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap