Pretraga

Učenici srednje škole pozvani da smisle slogan za faks: Najbolji dobiva 3.000 kuna

A- A+

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek raspisao je Natječaj za izradu slogana. Na njega se mogu prijaviti učenici 3. i 4. razreda srednje škole. Prijave traju do 18. lipnja, a najbolji će osvojiti 3.000 kuna.

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek raspisao je Natječaj za izradu slogana “Najbolji FERIT slogan za akademsku 2020./2021. godinu“. Prijaviti se mogu učenici 3. i 4. razreda srednjih škola Republike Hrvatske, a svaki prijavitelj može prijaviti samo jedan slogan.

Prva nagrada 3.000 kuna

Izdvojeni članak

Tehnički studiji na moderan način: Ovaj faks svoje programe provodi u suradnji s gospodarstvom

Prijava treba sadržavati slogan na hrvatskom i engleskom jeziku, ime i prezime prijavitelja, te u privitku e-maila prikaz osobnih podataka iz sustava e-dnevnik kako je opisano u natječaju kojeg možete pronaći na dnu ovog teksta.

Jezično rješenje slogana mora biti na hrvatskom i engleskom jeziku i sadržavati najviše 7 riječi na svakom od ta dva jezika. Slogan mora biti jasan, lako pamtljiv i privlačan.

FERIT će imenovati Povjerenstvo koje će vrednovati pristigle prijave pri čemu će se uzeti u obzir
originalnost i suvremenost jezičnog rješenja. Nagrada za prvo mjesto iznosi 3.000 kuna, za drugo mjesto 2.000 kuna, a za treće mjesto 1.000 kuna. Prijavitelji 20 najbolje ocijenjenih slogana dobivaju na poklon FERIT majicu s kapuljačom. Prijavitelji sljedećih 50 najbolje ocijenjenih slogana dobivaju na poklon FERIT majicu.

Rezultati natječaja bit će objavljeni 8 dana nakon završetka

Nakon provedbe natječaja FERIT stječe pravo korištenja nagrađena tri slogana u promidžbenim materijalima i u medijima (društvene mreže, TV, radio i sl.).

Prijave se zaprimaju u digitalnom obliku od 18. svibnja 2020. do 18. lipnja 2020. godine na e-mail slogan@ferit.hr s naslovom e-maila „Slogan 2020“. U tekstu natječaja provjerite koje sve podatke treba sadržavati prijava.

Rezultati natječaja bit će objavljeni na mrežnim stranicama FERIT-a u roku od 8 dana od završetka natječaja. Dobitnici novčanih nagrada bit će izravno obaviješteni o načinu isplate. Dobitnici majica s prebivalištem ili boravištem u Osječko-baranjskoj županiji iste moraju podići u roku 15 dana od objave rezultata na porti Fakulteta (Kneza Trpimira 2b, 31000 Osijek) uz predočenje osobne iskaznice. Ostalim dobitnicima majica iste će biti poslane na adresu navedenu uz poslani prijedlog slogana.

*Ako vam se dokument natječaja ne učitava pravilno, osvježite stranicu

Učenici srednje škole pozvani da smisle slogan za faks: Najbolji dobiva 3.000 kuna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap