Pretraga

Poznati dobitnici 496 stipendija po 10.000 kuna: Provjerite jeste li među ovogodišnjim stipendistima Sveučilišta u Zagrebu

A- A+

Sveučilište u Zagrebu krajem veljače raspisalo je natječaj za dodjelu stipendija u četiri kategorije. Natječaj je zatvoren prošloga tjedna, a privremeni rezultati već su objavljeni – stipendiju od 10.000 kuna dobilo je dobilo 496 studenata.

Foto: Srednja.hr

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu već je utvrdilo je privremene rang liste dobitnika sveučilišnih stipendija, koje se dodjeljuju redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija za ovu akademsku godinu.

Izdvojeni članak

Objavljen natječaj za stipendije Sveučilišta u Zagrebu: Provjerite zadovoljavate li uvjete

– Kandidati koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu u roku tri dana, zaključno s 29. ožujkom 2018. do 12 sati, podnijeti Povjerenstvu pisani obrazloženi prigovor elektroničkim putem na adresu: [email protected]. Prigovore mogu podnositi isključivo kandidati osobno.  Ukoliko je student/ica ostvario/la pravo na neku drugu stipendiju i želi odustati od prava na stipendiju Sveučilišta u Zagrebu, molimo da nas o tome obavijesti pisanom izjavom na mail [email protected]. Napominjemo da uz stipendiju Sveučilišta u Zagrebu nije moguće primati nijednu drugu stipendiju, priopćili su sa Sveučilišta.

Stipendiju je po objavi rezultata natječaja dobilo 496 studenata, a ista se dodjeljuje za 10 mjeseci akademske godine u mjesečnom iznosu od 1.000 kuna.

Podsjetimo, Sveučilište u Zagrebu ovu stipendiju dodjeljuje u četiri kategorije: A) stipendija za izvrsnost koju je dobilo 350 studenata; B) stipendija studentima koji studiraju nastavničke studijske programe u području matematike, prirodnih znanosti i informatike, koju je dobilo 36 studenata; C) stipendije za uspješne studente sportaše koju je dobilo 10 studenata; D) studentima slabijeg socio-ekonomskog stanja, koju je dobilo 100 studenata.

Liste dobitnika u sve četiri kategorije možete vidjeti u nastavku.

[scribd id=374858564 key=key-w4M7ih0eSoj0M2AkizKW mode=scroll]

[scribd id=374858591 key=key-iiwylTKg6KyxWF8HCh6V mode=scroll]

[scribd id=374858610 key=key-sjW2QzTL7S6Hz8gdzGD6 mode=scroll]

[scribd id=374858648 key=key-m77uwbixuuAy9rCNxexr mode=scroll]