Pretraga

Bogati program na festivalu Lost Theory

A- A+

U Deringaju kod Gračaca od 14. do 19. kolovoza održat će se dugo najavljivani Lost Theory festival, čiji će bogati program sadržavati kino na otvorenom, razne performanse, radionice i predavanja na teme iz alternativnih područja života.

Lost Theory festival koji tematizira alternativna područja života održava se od 14. do 19. kolovoza u Deringaju kod Gračaca. Ovogodišnji program prepun je raznih sadržaja poput kina na otvorenim, radionica i predavanja, a pre-party počinje već 13. kolovoza od 10 do 17 sati. Ulaznice se mogu kupiti do 10. kolovoza po cijeni od 750 kuna, dok vikend ulaznicu možete nabaviti po cijeni od 525 kuna.

Izdvojeni članak

Ljetni festivali za one plitkoga džepa

Kamp otvoren dva dana prije početka

Kamp će biti otvoren dva dana prije službenog otvorenja festivala, odnosno 12. kolovoza u 10 sati. Na tom području bit će postavljeni brojni štandovi i restorani, ali i dub stage na kojemu će se održati spomenuti pre-party. Radionice u kampu počet će 14. kolovoza s Ashtanga Yogom, dok se vrata festivala otvaraju u 14 sati. Glazbeni program na glavnoj (psy) pozornici počinje u 21 sat, a otvorit će ga Eat Static uz koreografiju cirkusa Hoka Hey. Pauza od glazbenog dijela festivala održavat će se svaki dan od 17 do 20 sati, za vrijeme kojeg će se moći pogledati cirkuske predstave i naučiti žonglirati.

Na mjestu održavanja festivala bit će dostupan i ‘Healing garden’, gdje će posjetitelji moći naučiti razne tehnike iscjeljivanja, ali i sudjelovati u smijeh yogi, ashtanga yogi, iscjeljivanju glasom, zvukom i kristalima.

Izdvojeni članak

Videogalerija: The Prodigy rasturio pred 15 tisuća ljudi na Terraneu

Filmovi, glazba, predavanja i radionice

Svaki dan do 20 sati u kinu na otvorenom održavat će se razna predavanja, poput onih na temu permakulture, demokracije hrane, duboke ekologije i globalizacije. Polaznici predavanja imat će priliku naučiti tehnike vrtlarenja kojima se stvaraju jednostavni sistemi uzgoja hrane. Od 20 sati u kinu će se prikazivati projekcije dokumentarnih i art filmova, a u petak i subotu bit će predstavljeni najbolji kratki filmovi. Festivalski program završit će u ponedjeljak 19. kolovoza u 12 sati, nakon čega slijedi afterparty u kampu.

Bogati program na festivalu Lost Theory
Share via
Copy link
Powered by Social Snap