Nema dosade za praznike: Provjerite gdje sve možete na brojne besplatne sportske aktivnosti

Školski sportski savez Grada Zagreba i tijekom ovogodišnjeg zimskog odmora učenika organizira program Odmorko zima 2019. koji traje od 27. prosinca 2018. do 11. siječnja 2019. godine. Namijenjen je učenicima osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba, a sve aktivnosti u sklopu programa su besplatne te se provode uz stručni i pedagoški nadzor.

Zima u Zagrebu s Odmorkom | Foto: FB Školski sportski savez Grada Zagreba

Za aktivne i ispunjene praznike učenika osnovnih i srednjih škola u Zagrebu, i ove se godine pobrinuo Školski sportski savez Grada Zagreba. Za sve učenike organiziran je program besplatnih sportskih aktivnosti pod popularnim nazivom Odmorko. Program je započeo 27. prosinca, a plivanje, klizanje, kuglanje, judo, košarka ili mačevanje samo su neke od aktivnosti u sklopu ‘Odmorko zima 2019’.

Program se provodi na različitim mjestima u Zagrebu do 11. siječnja 2019. godine, a sve aktivnosti su besplatne uz predočenje iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb ili Zahtjeva za izdavanje iskaznica. Upute za izradu iskaznica nalaze se ovdje.

Za informacije o svim aktivnostima i lokacijama provjerite interaktivnu kartu, a tu je i informativni plakat:

Odmorko zima 2019.

Informacije o aktivnostima možete pratiti i na Facebook stranici Školskog sportskog saveza Grada Zagreba, kao i na eventu Odmorko zima 2019.

Odgovori