Pretraga

Pomalo neočekivano, ali Dinamo je zaradio prva tri boda u Ligi prvaka

A- A+

Večeras u 21 sat Dinamo će u skupini C Lige prvaka izazvati talijansku Atalantu. Nekoliko sati ranije Dinamova mlađa momčad na Maksimiru se susrela upravo s Atalantom – i pobjedila Talijane s 1:0. Ne samo pobjedila, već i pokazala zube za navečer.

screnshot: Youtube

Dinamova U-19 momčad u srijedu je briljirala na Marksimiru. Pred više od 1.000 gledatelja nadmašili su protivnika.

Pobjednički gol juniori Dinama zabili su u 49. minuti. Šipoš je karici ostavio loptu, nakon čega se Bernard riješio svog čuvara i osigurao tako Dinamu drugo mjesto u tablici UEFA Youth Lige.

Rezultati by SofaScore

Plavi su, pred tisuću gledatelja uživo i nekoliko tisuća koji su pratili live steam, izdominirali talijanskog protivnika.

Protivnici gotovo nisu imali šanse jer je Josipović sve vrijeme čuvao vrata i odbio nekoliko poetncijalno vrlo opasnih udaraca.

screnshot: Youtube

Za Dinamo su na Maksimiru nastupali Josipović, Hrvoj, Šutalo, Gvardiol, Jurišić, Janković, Franjić, Krizmanić, Amuli, Šipoš i, naravno, Marin, koji je i ovaj put ostavio srce na terenu. (Antonio Marin ponekad zna igrati i u prvoj momčadi Dinama. )

Atalantinu momčad činili su Gelmi, Ghislandi, Okoli, Guth, Ruggeri, Gyabuaa, Panada, Da Riva, Traore, Piccoli i Cambiaghi.

Dinamova U-19 momčad lani je stigla do četvrtfinala, a ove godine nadaju se i boljem.

Osim za juniore, ova utakmica važna je i za ostatak kluba. Jer, Dinamo, onaj “pravi”,  večeras, isto na Maksimiru, očekuje Atalantu koja mu je protivnik u skupini C Lige prvaka. A juniori su, kao da se radi o predviđanju, baš tom klubu pokazali zube…

Pomalo neočekivano, ali Dinamo je zaradio prva tri boda u Ligi prvaka
Share via
Copy link
Powered by Social Snap