Pretraga

Raspisan javni poziv u vrijednosti 300.000 kuna za start-up tvrtke u gaming industriji

A- A+

Sisačko-moslavačka županija objavila je Javni poziv za podnošenje zahtjeva po projektu “Poticanje startupova u gaming industriji”. Osigurali su 300.000 kuna bespovratne potpore za sve koji žele pokrenuti tvrtku u gaming industriji.

foto: Facebook PISMO Inkubator

Financijska sredstva za provedbu ovog projekta planirana su u proračunu Sisačko-moslavačke županije za 2019. godinu, a sveukupno je osigurano 300.000 kuna bespovratnih sredstava. Na ovaj javni poziv mogu se javiti mikro i mali poduzetnici, obrti i trgovačka društva koji imaju registrirano središte i poslovanje tvrtke u prostorima Poduzetničkog inkubatora PISMO Novska.

Maksimalni iznos potpore koju može dobiti pojedinačni prijavljeni projekt je 35.000 kuna, a sredstva mogu isključivo biti namijena za kupovinu novih strojeva ili opreme i alata za obavljanje projekta, nabavka računala, računalnih programa i prateće opreme, kao što su hardware i software te troškove neto plaće.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 26. listopada. Više o natječaju moguće je pronaći na ovoj poveznici.

Projekt „Stvaranje poticajnog poduzetničkog okruženja u Sisačko-moslavačkoj županiji osnivanjem poduzetničkog inkubatora PISMO Novska“ ima za cilj razvoj nove poduzetničke infrastrukture na području grada Novske, odnosno Sisačko-moslovačke županije. Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap