Pretraga

Ruska YouTube zvijezda na Ultri snimila video koji je u dva dana pogledalo više od 100 tisuća ljudi

A- A+

Zvijezda YouTubea Vitaly Zdorovetskiy u Split je stigao nakon tri dana putovanja, a vrlo brzo nakon slijetanja shvatio je da je grad prazan, a svi mladi željni zabave su krenuli na Poljud partijati uz zvukove Ultra Europe. Pogledajte u videu kako se Rus zabavlja na najvećem partiju u Hrvatskoj.

screenshot| www.youtube.com

Ultra Europe u Splitu se svečano otvorio prošli petak. Preko vikenda je na Poljudu nastupilo preko stotinu DJ-a i izvođača, koji su reproducirali čak 250 sati glazbe.

Izdvojeni članak

Video: Hrvatska dobila savršenu razglednicu u prilogu o Ultra festivalu

Na jedan od najvećih svjetskih festivala elektronske glazbe stigao je i mladi Rus Vitaly Zdorovestskiy, koji je na svojim video blogovima okupio oko 10 milijuna pretplatnika, a njegovo partijanje u Splitu u samo dva dana pogledalo je više od 100 tisuća ljudi.

Rusa, koji na internetu objavljuje razne podvale koje priređuje ljudima diljem svijeta, iznenadilo je da je poznat i u Hrvatskoj.

U videu su mu stalno prilazili mladi ljudi, međutim, sigurno i nije bio jako zadovoljan što su to uglavnom muškarci, a s djevojkama je uspio zaplesati tek kada se već razdanilo.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap