Pretraga

Stiže nova značajka na TikTok, bit će korisna svima kojima se ne sviđa sadržaj na naslovnici

A- A+

TikTok testira Refresh značajku, koja će služiti kao svojevrsna tipka za resetiranje algoritma. Trenutno ju može koristiti nekolicina ljudi, a uskoro će ju dobiti i svi korisnici.

Foto: Pexels

Ako vam se na For You odjeljku na TikToku prikazuju slični videi koji vam uglavnom nisu zanimljivi, uskoro stiže i za to rješenje. Naime, kineska društvena mreža testira novu Refresh značajku, koja će resetirati vaš For You odjeljak i prikazati vam drugačiju vrstu videa.

Iako se već sada For You odjeljak mogao osvježiti povlačenjem prsta prema dolje ili klikom na tipku za povratak, Refresh značajka nudit će nešto više od toga. Kako navodi glasnogovornik TikToka Jamie Favazza za The Verge, TikTok će korisniku prikazivati videe na temelju načina na koji koristi aplikaciju nakon što pritisne Refresh tipku.

Izdvojeni članak
momtrend

Tiktok ‘poludio’ za novim trendom: Mame se odijevaju u svoje kćeri, ovo su neki od najboljih videa

Drugim riječima, radi se o svojevrsnom resetiranju algoritma. Na primjer, ako se korisniku stalno prikazuju na For You odjeljku videi o kućnim ljubimcima, jer je u prošlosti neki od njih lajkao, podijelio ili komentirao, Refresh tipka će vratiti sve kao da ste po prvi puta preuzeli aplikaciju.

Trenutno nije poznato kada će svi korisnici dobiti Refresh. Za sada se s tom značajkom mogu ‘družiti’ samo posebno odabrani korisnici.

Copy link
Powered by Social Snap