Pretraga

Stiže velika promjena u grupne chatove na Whatsappu, nismo baš sigurni da će vam se svidjeti

A- A+

Administrator ste grupnih razgovora i oduvijek ste bili nezadovoljni ovlastima koje WhatsApp nudi? Uskoro stiže rješenje zbog kojeg će se i takvi, ‘privilegirani’ korisnici ove popularne komunikacijske platforme, moći osjećati kao da imaju moć u svojim rukama.

Foto: Pixabay

Grupni razgovori na WhatsAppu ponekad mogu pružati izrazito zabavno iskustvo, no tome bi uskoro mogao doći kraj, barem za one koji nisu administratori. Naime, u novom beta izdanju aplikacije naći će se opcija koja će omogućiti administratorima da u potpunosti uklone bilo koju poruku u razgovoru.

Drugim riječima, neslane šale i pošalice na račun administratora više neće proći nekažnjeno, jer će oni zahvaljujući novoj opciji imati veće ovlasti. Kako prenosi WABetaInfo, svi će sudionici grupnih razgovora moći vidjeti da je poruka uklonjena od strane administratora, pa će se, ako išta, barem javno znati tko je naljutio ‘šefa’.

Izdvojeni članak
whatsapp

Whatsapp uvodi značajku koja će mnogima zadati glavobolju: Ovo više nećete moći raditi

Budući da WhatsApp još radi na ovoj opciji, nije poznato kada će ona službeno postati dostupna za apsolutno sve korisnike ove popularne komunikacijske platforme. Podsjećamo da tvrtka aktivno radi i na sigurnosti svojih korisnika, pa se uskoro očekuje i mogućnost skrivanja “last seen” oznake za nepoznate kontakte.

'KAKO DA ZNAM TKO JE ADMIN?'

Ako koristite Android uređaj, uđite u grupni chat na Whatsappu i u gornjem desnom kutu kliknite na tri točkice – detalji o grupi – skrolajte do dna gdje su sudionici grupnog chata i tu ćete uz ime jednog od sudionika vidjeti oznaku ‘admin’. Ako koristite iPhone, uđite u grupni chat na Whatsappu, kliknite gore na ime grupnog chata, skrolajte dolje do sudionika i tu ćete uz ime jednog vidjeti oznaku ‘admin’.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap