Pretraga

Superman se ponovno vraća

A- A+

thehollywoodnews.com

Nakon novog Batmana i novog Spidermana, ne bi bilo u redu da se ne prisjetimo i dobrog starog Supermana. Redatelj Zack Snyder () stoga se udružio sa producentom Christopherom Nolanom na filmu Man of Steel čiji zadnji trailer možete pogledati ispod.

Superman nikad nije bio najzanimljiviji heroj iz očitog razloga: predobar je. Može letjeti, snažan je i nema neke moralne ili etičke dvojbe oko toga čime se bavi. Za razliku od emocionalno izmučenog Batmana ili anksioznog Spidermana, Superman je uvijek potpuno staložen. No ne mora stalno biti takav. 

Iako je ovo samo teaser trailer gdje uglavnom vidimo Supermana kao lučkog radnika dok Kevin Costner koji igra Jonathana Kenta ima svoj inspirirajući monolog uz glazbu Howarda Shorea (i to istu onu iz Gospodara prstenova: Prstenova družina kada Gandalf umre) i iz kojeg se ne može previše zaključiti, čini se da će Snyder u ovom filmu ipak dublje emocionalno analizirati Clarka Kenta. 

U ulozi Supermana ovaj put gledat ćemo Henryja Cavilla, Russell Crowe glumit će njegovog oca Jor-Ela, a za Supermanovu djevojku Lois Lane odabrana je Amy Adams. Film ćemo moći pogledati u svibnju 2013. 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap