Pretraga

Tetovaže koje izgledaju kao nakit – privremene su i možete ih napraviti sami

Odličan ljetni modni detalj je flash tattoo, privremena tetovaža koja je inspirirana nakitom. Najčešće se nosi na zapešću, ruci ili ramenu, a možete ju napraviti sami. Tetovaža izgleda kao nakit i vodootporna je, a što se više kupaš, ona brže gubi sjaj i sve je manje svjetlucava. 

tattooforaweek.com

Flash tatto je privremena tetovaža koja izgleda kao nakit. Odličan je ljenti modni detalj, jer je praktična za odlaske na plažu, a možeš je napraviti kod kuće, prenosi womenshealthmag.com

Tetovaža traje od četiri do šest dana, a njezin vijek trajanja može skratiti tuširanje i mazanje losionima za tijelo. Zbog kupanja i znoja brže gubi sjaj i svjetlucavost. Proces skidanja tetovaže je vrlo jednostavan, poslužit će blazinica ili papirnati ručnik i kokosovo ili baby ulje, kao i bilo kakvo sredstvo za skidanje šminke na bazi ulja. Blazinicom samo treba protrljati mjesto na kojem je tetovaža i ona nestaje. 

Svoj privremeni nakit možeš nanijeti sama kod kuće. Potrebna ti je spuživca i voda, a nanosi se na isti način kao i sve privremene tetovaže. Treba samo pripaziti na zakrivljene dijelove i neravnine na koži, osobito kada se nanosi na vratu, kao ogrlica.

Sviđaju li vam se flash tetovaže? Koju biste vi odabrali za ovo ljeto?