Pretraga

Vjerujete li u teorije zavjere? U podcastu pričamo i o jednoj ‘domaćoj’ – da je NLO sletio u Hrvatsku

A- A+

U našem sedmom po redu Redakcija podcastu ugostili smo Petru, Duju i Ramonu koji su pričali o teorijama zavjera. Svatko je odabrao jednu i ispričao sve detalje koje zna. Na jednu smo se dobrano nasmijali, na drugu šokirali, a treća nam je izmamila sjećanja iz djetinjstva. O čemu se točno radi možete poslušati u videu!

Definicija teorije zavjere ili, kako je to ‘pravilnije’ nazivati – teorije urote, glasi: kada dvoje ili više ljudi u tajnosti planira napraviti nešto što bi bilo na štetu neke treće osobe ili više njih, znači da se urote protiv nekoga ili nečega. Kroz život svi smo čuli za barem jednu teoriju zavjere, a njihov procvat bilježi se krajem 90-ih i početkom 2000-ih.

Avril Lavigne je zapravo mrtva, a Rihanna, Jay-Z i ostale poznate osobe su jprodale svoju dušu vragu

Iako izgleda da su za vrijeme pandemije sve teorije zavjere pale u vodu i da su prevladale one o koroni i cjepivu, mi smo odlučili pričati o tri teorije. Duje je odabrao pričati o Avril Lavigne, odnosno o teoriji nekih fanova kako je ona zapravo mrtva i da je danas na sceni zapravo njena dvojnica. Ta teorija bila je popularna kada se 200-ih povukla sa scene, a sada su ju ponovno otkrili mlađe generacije na TikToku.

Petra je odlučila pričati o iluminatima među celebrityjima i kako, ponovno fanovi, vjeruju da su jedni od najuspješnijih glazbenika, glumaca i ostalih poznatih surađuju s vragom, odnosno da su prodali svoju dušu Sotoni za silnu slavu koju su stekli, a posebice se to odnosi na one koji su u bili iz siromašnijih obitelji.

Izdvojeni članak

Najbizarnije i uznemirujuće teorije zavjere

Na otok Pag je sletio NLO?

Ramona je odabrala pričati o jednoj ‘domaćoj’ teoriji zavjere – da je u Hrvatsku sletio NLO. Točnije, da je sletio na otok Pag koji glasi za jedno od najaktivnijih područja koje vanzemaljci vole posjećivati. Ramona će pustiti i snimku zadarske policije iz 90-ih u kojoj navodno love neku ‘užarenu kuglu’ koja lebdi na nebu, a Petra i Duje će, zajedno s vama, procijeniti koliko je to uvjerljivo.

Stoga se večeras udobno smjestite, poslušajte naš podcast i pustite mašti na volju!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap