Pretraga

Ovo su imena 504 najbolja nastavnika u Hrvatskoj: Dobili nagradu od 10.000 kuna bruto

A- A+

Ovoga ponedjeljka obilježava se Dan učitelja, a tom prilikom Ministarstvo obrazovanja dodijelilo je nagrade najboljim odgojno-obrazovnim djelatnicima. Njih 504 dobilo je 10.000 kuna bruto, a na javni poziv za nagradu prijavljivali su se do kraja lipnja.

Foto: D. Kovačević|srednja.hr

Ministarstvo znanosti i obrazovanja na Svjetski dan učitelja nagradilo je najbolje odgojno- obrazovne djelatnike. Povjerenstvo za nagrađivanje odabralo je 504 najuspješnijih u školskoj godini 2019./2020., a nagrađeni su novčanim iznosom od 10.000 kuna bruto.

Izdvojeni članak

Čak 500 najboljih nastavnika dobiva 10.000 kn bruto, ali dodjela će izgledati drugačije nego lani

Podsjetimo, javni poziv za dodjelu ove nagrade raspisan je u svibnju, a prijave su trajale do kraja lipnja. Najbolji odgojno-obrazovni djelatnici odabiru se prema kriterijima izvrsnosti svojeg rada tijekom proteklih godinu dana, a kategorije uključuju: mentorstvo učenicima, predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, udrugama i sl., stručne članke, nastavne materijale i obrazovne sadržaje, projekte, unaprjeđenje rada škole, rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja, i slično.

Također, aktivnosti ‘nastavni materijali i obrazovni sadržaji, dijeljenje primjera dobre prakse, primjene inovativnih metoda poučavanja’ ove godine  uključivale su i rad odgojno-obrazovnih djelatnika u nastavi na daljinu čime će se istaknuti i nagraditi njihov dodatan trud koji su uložili tijekom posljednjih mjeseci u pružanju podrške i omogućavanju nastavka obrazovanja svim učenicima, pojasnili su iz Ministarstva proljetos.

S obzirom na epidemiološku situaciju, održana je online dodjela na kojoj se nagrađenima  obratio ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs čestitavši im na trudu i profesionalnosti u radu s učenicima.

Imena nagrađenih nastavnika pročitajte u dokumentu u nastavku, a ako vam nije vidljiv, osvježite stranicu ili kliknite ovdje.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [388.54 KB]

nastavnica
Share via
Copy link
Powered by Social Snap