Pretraga

Ministarstvo traži studente za rad: Satnica čak šest eura, a jedna skupina ima prednost

A- A+

Ministarstvo turizma i sporta zapošljava studente na radnom mjestu administrativnih poslova, rada u korisničkoj podršci, savjetovanja korisnika te unosa i verifikacije podataka. Na duži period Ministarstvo traži deset studenata, a satnica je šest eura. Studenti određenih fakulteta pri zapošljavanju mogu imati i malu prednost.

šalter student servisa na savi

Šalter student servisa na Savi | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Studentski centar u Zagrebu objavio je oglas u kojem Ministarstvo turizma i sporta zapošljava deset studenata na duži period. Riječ je o radnom mjestu administrativni poslovi, rad u korisničkoj podršci, savjetovanje korisnika te unos i verifikacija podataka. Predviđena satnica je šest eura, a početak rada je odmah.

– Traže se studenti koji su spremni raditi 20-40 sati tjedno. Za rad će biti organizirana edukacija koja će također biti plaćena. Prethodno iskustvo na administrativnim poslovima je prednost, a prednost može biti i pravni ili tehnički fakultet te poznavanje rada na računalu, odgovornost, urednost i preciznost, stoji u oglasu.

Izdvojeni članak
povrat poreza izračun

Ulaze li stipendije u porezne limite za studente? Doznali smo odgovor od Porezne uprave

Radno vrijeme je od ponedjeljka od petka na adresi Prisavlje 14 u Zagrebu. Prijave studenti mogu slati na e-mail [email protected] ili na broj mobitela 099/3739-379. Podsjetimo, od nove godine studentski minimalac iznosi 4,38 eura. Izračunali smo i koliko student može zaraditi u jednom mjesecu, a zarade studenta u sezoni mjesečno mogu biti i više od 900 eura.