Pretraga

Objavljeni su rezultati za smještaj u studentske domove: Evo kad možete rezervirati sobu

A- A+

Studentski centar u Zagrebu objavio je rezultate natječaja za smještaj studenata u studentske domove u Zagrebu za akademsku godinu 2016./2017. Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj mogu se useliti isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom lječničkom pregledu.

Izdvojeni članak

Gradi se studentski dom u Dubrovniku: ‘Novac ne pada s neba, ali ga ima’

Također, svi studenti koji ne obave pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, privremeni pregled mogu obaviti u svome mjestu stanovanja. Rezervacije starih soba, odnosno onih u kojima su studenti stanovali prethodne akademske godine krenule su jučer, 16. kolovoza od 8 sati i moguće ih je rezervirati sve do danas, 17. kolovoza u 23:59.

Sobe u Studentskom domu ‘Stjepan Radić’ moguće je rezervirati od 18.kolovoza od 8sati pa sve do 19. kolovoza u 23:59.

Sobe u domovima ‘Cvjetno’, ‘Dr. Ante Starčević’ te na ‘Lašćini’ studenti će imati pravo rezervirati od 20. kolovoza, od 00:01 pa sve do 21. kolovoza u 23:59.

Mogući prigovori na Natječaj upućuju se Povjerenstvu za prigovor Studentskog centra u Zagrebu, najkasnije osam dana nakon objave rezultata. Prigovori se šalju isključivo poštom i to na adresu: Studentski centar u Zagrebu
Povjerenstvo za prigovor
Savska cesta 25
10 000 Zagreb.

Također, studente koji žele premještaj iz jednog doma u drugi to mogu učiniti putem mail adrese poslovnica@sczg.hr. Više informacija o rezultatima natječaja provjerite ovdje.  

Objavljeni su rezultati za smještaj u studentske domove: Evo kad možete rezervirati sobu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap