Pretraga

Otvaraju se dvije nove menze u Splitu!

A- A+

Splitski će studenti uskoro imati opremljenu studentsku teretanu, i dvije nove menze – Indeks te onu na Medicinskom fakultetu, dok je u tijeku izrada troškovnika za menzu na Kampusu. Nastavak projekta opremanja studentske teretane i skoro otvaranje novih menzi najavila je ravnateljica Studentskog centra u Splitu Gordana Raos.

Ravnateljica Studentskog centra u Splitu Gordana Raos najavila je nastavak projekta opremanja studentske teretane, kao i otvaranje menze Indeks i menze na Medicinskom fakultetu, a u tijeku je i izrada troškovnika za menzu na Kampusu, prenosi unist.hr.

Izdvojeni članak

Studenti kuhaju za studente: U ponedjeljak tihi prosvjed ‘Menza grad – studentski jad’

Na splitskom je Sveučilištu u tijeku anketa o učinkovitosti SC-a u zadovoljavanju studentskog standarda, od koje se očekuju povratne informacije studenata o njihovim potrebama i željama vezanim za sadržaje u Spinutu i na Kampusu.

Studenti su do sada tražili prostor za zabavu, društvene igre, kao što su šah i stolni tenis.

Osim novih menzi, splitsko-dalmatinski župan Zlatko Ževrnja najavio je kako Županija i Sveučilište rade na pronalasku prostora za novi tehnološki park, odnosno inkubator za firme i obrte koji se bave visokim tehnologijama.

Otvaraju se dvije nove menze u Splitu!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap