Pretraga

Raspisan natječaj za financiranje studentskih programa u Zagrebu, evo za što sve možete dobiti novac

A- A+

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu otvorio je natječaj za sufinanciranje studentskih programa za kalendarsku 2023. godinu. Financirat će se programi u šest kategorija. Prijave se vrše online, a rok je do 30. travnja.

Studentski centar Zagreb

Studentski centar Zagreb|Foto: Ramona Šćuric|srednja.hr

Izašao je ovogodišnji natječaj za sufinanciranje studentskih programa na Sveučilištu u Zagrebu. Na natječaju Studentskog zbora Sveučilišta mogu sudjelovati svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, studentski zborovi sastavnica, studentske udruge i studentske organizacije s djelovanjem na području Sveučilišta u Zagrebu.

Kako je navedeno u tekstu natječaja, sredstva se dodjeljuju u šest kategorija: za znanstvene i sportske studentske manifestacije, za znanstvene i stručne skupove i događanja, za kulturna zbivanja i programe, za studentske medije, sportske aktivnosti i studentske znanstvene programe. Studenti ne mogu prijaviti, među ostalim, programe koji nisu rezultat studentskih aktivnosti i nisu bazirani na volonterskom radu, a natječajem se ni ne sufinanciraju troškovi usluga organizacije kao ni odlasci na događaje na kojima se stječu ECTS bodovi i slično.

Izdvojeni članak
studentski centar zagreb

SCZG je dodijelio novac studentima, evo koji su projekti dobili najviši iznos

Prijave na Natječaj su otvorene od 19. travnja u 11:59 do zaključno 30. travnja u 22:00 putem aplikacije na ovoj poveznici.

Kako stoji u obavijesti Studentskog zbora, glavni ključ za raspodjelu sredstava čine slijedeći kriteriji: izvodljivost, sufinanciranje, medijski potencijal, stručnost, posebnost, broj sudionika, značaj za zajednicu, dugoročnost i tradicija.

Detaljne informacije i upute za prijavitelje možete pronaći u dokumentima ispod. Napomena: ako vam dokumenti nisu vidljivi, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Copy link
Powered by Social Snap