Pretraga

‘Sretni i zadovoljni’ studenti Hrvatskih studija pokazali srednjak Sveučilištu

A- A+

Nakon jučer održanih izbora za rektora Sveučilišta u Zagrebu na kojima je potvrđen još jedan mandat prof. Damiru Borasu i to s 54 glasa podrške u odnosu na 15 njegova protukandidata prof. Damira Bakića, javnost je burno reagirala. Studenti govore, koju čine ‘sretni i zadovoljni’ studenti s Hrvatskih studija Borasov su reizbor shvatili kao određenu poruku, na koju su odlučili odgovoriti starim pozdravom.

Foto: Studenti govore

Slikali su se pred rektoratom s velikim transparentom na kojem se nalazi ‘srednjak’, a svoju su poruku protumačili na Facebook stranici Studenti govore.

– Cijeli dan razmišljamo što su nam reizborom Borasa poručili senatori danas. Pa poručili su nam odjebite, nebitni ste, nismo tu zbog vas. Pokazali su nam srednji prst. Svima nama. Takva poruka hrvatskoj javnosti zaslužuje da je vizualno ovjekovječimo. Mi smo se večeras prošetali i uzvratili pozdrav. Kada vi budete prolazili pored rektorata, ne zaboravite pozdraviti. Možete se i fotkati i to nam poslati. Srednjak kao starosveučilišni pozdrav, napisali sun a svojoj stranici

‘Sretni i zadovoljni’ studenti Hrvatskih studija pokazali srednjak Sveučilištu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap