Pretraga

Student servis radi skraćeno: Ovo im je radno vrijeme uoči Badnjaka i Božića

Student servis sutra će raditi do 14:00 sati. Kraće, dakle, nego inače, no dulje od onoga što stoji na web stranicama. Mirko Bošnjak, ravnatelj Studentskog centra u Zagrebu, kaže kako studenti neće biti zakinuti za usluge jer većinu mogu obaviti online tijekom cijelog dana.

student servis zagreb

Foto: Ramona Ščuric, srednja.hr

Ako ste ikada posjetili web stranicu Student servisa u Zagrebu, vidjeli ste obavijest o skraćenom radnom vremenu. Konkretno, možete vidjeti listu datuma i dana uoči blagdana kada će djelatnici Student servisa raditi od 7:30 do 13:00 sati, umjesto uobičajenih 15:30 sati.

Na webu jedno, u stvarnosti drugo…

Nekad se zna dogoditi da četiri dana uoči blagdana, po odluci uprave, Student servis radi skraćeno. No, kad smo zadnji put, vodeći se informacijama na službenim web stranicama objavili vijest da će Student servis raditi skraćeno, dobili smo kritiku kako to nije istina.

Zovnuli smo Student servis, a djelatnica s kojom smo razgovarali potvrdila nam je da neće raditi skraćeno i da ne zna tko ‘širi te lažne vijesti’. Rekli smo joj da su to informacija dostupne na službenoj web stranici Student servisa, a ne neke lažne vijesti.

Odmah nakon poslali smo upit voditelju Student servisa i ravnatelju Mirku Bošnjaku te ih pitali da nam objasne zašto se nije radilo skraćeno i što je s obavijesti na internetskim stranicama. Nismo dobili odgovor na taj upit.

Izdvojeni članak
studentski centar zagreb

Zvali smo Student servis, kažu da je ‘lažna vijest’ da rade skraćeno: To im, inače, piše na stranici

Sutra će raditi skraćeno, ali…

Sutra, 23. prosinca, uoči Badnjaka i Božića, Student servis u Zagrebu opet bi trebao raditi skraćeno. Poučeni iskustvom, opet smo se obratili upravi. Ovaj put dobili smo odgovor Mirka Bošnjaka, ravnatelja SCZG-a.

On nam je rekao da će Student servis raditi do 14:00 sati; dakle, kraće nego inače, no dulje nego što je navedeno na web stranicama. Napomenuo je kako studenti neće biti zakinuti zbog tog skraćenja radnog vremena šaltera na Student servisu.

– Napominjemo da studenti neće biti zakinuti jer preko weba u vremenu od 00:00 do 24:00 h mogu obaviti usluge koje se nude u Student servisu bez dolaska u prostorije Student servisa (tiskanje i pregled ugovora, ispis potvrda o zaradi, porezu, prirezu, pretrage poslodavca itd.), stoji u kratkom dopisu iz ureda ravnatelja Mirka Bošnjaka.

student servis zagreb
Share via
Copy link
Powered by Social Snap