Pretraga

Algebra organizira online pripreme za maturante iz cijele Hrvatske!

A- A+

Svi maturanti koji ove godine pišu ispite državne mature ne moraju strahovati da se neće na vrijeme stići pripremiti za najopsežniji ispit u njihovu dosadašnjem školovanju ili da na pripreme neće moći ići zbog obustave nastave. Na Visokom učilištu Algebra se mogu pripremati iz sigurnosti vlastitog doma, na online pripremama za državnu maturu!

Prijavi se na online pripreme na Algebri! | foto: Algebra

Pripreme koje počinju u travnju izvode se online što znači da ih mogu upisati i pohađati maturanti iz cijele Hrvatske. Nastava se održava u online live formatu putem Adobe Connect platforme koja omogućava svim polaznicima aktivno sudjelovanje u nastavi u kojoj se koriste svi moderni alati i aplikacije koje podižu kvalitetu samih predavanja i obrade gradiva. Nastava se održava subotama i nedjeljama u optimalnoj satnici, a za upis bilo kojeg pojedinačnog predmeta ili paketa priprema Visoko učilište Algebra vam odobrava 20% popusta.

Unutar ovog termina nastava se održava subotama i nedjeljama s optimalnim brojem sati nastave dnevno. Predavanja počinju 4. 4. 2020., a možete odabrati bilo koji od obveznih predmeta na obje razine te bilo koju njihovu kombinaciju, ali i najtraženije izborne predmete – fiziku, kemiju, biologiju, informatiku, psihologiju, politiku i gospodarstvo te esej iz hrvatskog jezika.

Uz to, svi polaznici priprema za državnu maturu na Visokom učilištu Algebra mogu sudjelovati u natječaju “Nagrađujemo izvrsnost” u sklopu kojeg se dijele stipendije onima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature, a na pripreme su išli u Algebru. Nadalje, maturanti koji završe pripreme za državnu maturu na Visokom učilištu Algebra i upišu Visoko učilište Algebra te ostvare najmanje 380 bodova na maturi, dobivaju besplatne pripreme, odnosno školarina za prvu godinu studija će im se umanjiti za cijenu priprema. Uz sve to, OTP banka nagrađuje s 200 kuna sve polaznike Algebrinih priprema koji koriste ili ugovore besplatni paket OTP Indeks.

Prijave za online ciklus priprema za državnu maturu su otvorene, a za dodatne informacije o pripremama, terminima i cijenama im se slobodno obratite.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap