Pretraga

[FOTO] Pogledajte galeriju najboljih natpisa na majicama s prošlih norijada

A- A+

25. svibnja je ove godine zadnji dan nastave za maturante. Taj bi dan tradicionalno bio rezerviran za norijade, fešte u kojima kulminira svo uzbuđenje zbog kraja srednje škole i budućnosti koja kuca na vrata. Prisjetili smo se najboljih majica s prošlih norijada, a imamo i izazov u kojem možete osvojiti majice s printom po želi za cijeli razred!

Norijada 2019. | foto: Marko Bičanić, srednja.hr

Kraj još jedne, na mnogo načina neobične školske godine sve je bliže. Maturantima je ostalo nešto manje od mjesec dana nastave prije nego se suoče s finalnim srednjoškolskim ispitom, maturom. Dok se pripreme za maturu se zakuhavaju, ostaje nam vidjeti što će se dogoditi s ovogodišnjom proslavom zadnjeg dana škole.

Za one maturante koji se žele pripremiti na vrijeme i izraditi razredne majice s kreativnim natpisima, pripremili smo izazov. Uključite li se u Maturantsko natjecanje možete osvojiti majice s printom po želji za cijeli razred. Natjecanje se održava na platformi kvizovi.srednja.hr, a uključiti se možete postavljanjem pitanja iz gradiva 4. razreda srednje škole. Jedan korisnik koji do 2. svibnja bude imao najviše odgovora na pitanja osvojit će majice za cijeli razred. Sva pravila natjecanja pročitajte ovdje.

Izdvojeni članak

Strukovnjaci, provjerite kako sudjelovati u Maturantskom natjecanju i dobiti nagradu za čitav razred

Koliko su maturanti bili kreativni?

Prošle godine, podsjećamo, norijade su bile otkazane, no maturanti su se neformalno sami okupljali na ulicama gradova diljem Hrvatske. Uobičajeno, tradicija proslave zadnjeg dana škole ponešto varira od grada do grada, no u većini uključuje izlazak maturanata na ulice, razredne majice s natpisima, a u nekim mjestima i kostimiranje, zviždaljke, bacanje brašna te Quadrillu, tradicionalni ples koji se zajednički pleše u podne.

Norijade smo redovito pratili izvještajima popraćenim fotografijama koje bi nam slali čitatelji. U galeriji pogledajte fotke prijašnjih maturanata i njihovih majica koje su nas oduševile.


___________________________________________________________________________

Natjecanje je osmislio portal srednja.hr u suradnji s Biroprintom.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap