Pretraga

Neverbalna komunikacija za početnike: Jedno predavanje s tisuću odgovora

A- A+

Važnost neverbalne komunikacije najviše primjećujemo tek kada ne funkcionira, a često nismo niti svjesni u kojim sve segmentima našeg života to koristimo. Na ovom predavanju koje organizira agencija Integral Edukacijski Programi moći ćete saznati važnost usvajanja ovih vještina tijekom svojeg obrazovanja, kao i načine na koji se to može postići. Sve će biti objašnjeno kroz primjer jednog sveučilišta iz Švicarske, a predavanje će održati njihov bivši student. Također, on će dati i sve informacije vezane uz studiranje u Švicarskoj.

Come as a student, become a Manager!

Neverbalna komunikacija je način na koji ljudi komuniciraju kada ne koriste govor, odnosno riječi. Ono se događa i namjerno i nenamjerno, a njime se izražavaju emocije, pokazuju stavovi, odražavaju osobine ličnosti i utječe se na verbalnu komunikaciju. Neverbalni znakovi uključuju izraze lica, geste, ton glasa, dodir, položaj tijela i pogled.

Osim u svakodnevnoj komunikaciji s prijateljima, na faksu ili školi te doma, neverbalna komunikacija vrlo je bitna i u poslovnom svijetu. To znaju i na švicarskom fakultetu Hotel and Toursim Management Institute Switzerland gdje su vještine neverbalne komunikacije sastavni dio nastave.

Upravo ćete s ovog sveučilišta imati priliku poslušati predavanje pod nazivom „Come as a student, become a Manager!“ u uredu obrazovne agencija Integral Edukacijski Programi. Naime, 28. svibnja u 11 sati dolazi njihov bivši student Dominik Krizan koji će podijeliti svoja iskustva studiranja na HTMI-u, govorit će o prednostima studija u Švicarskoj, ali i o neverbalnim vještinama koje je stekao tijekom studija te o načinu kako je to implementirano u nastavu.

Inače, HTMi je jedan od vodećih fakulteta iz područja ugostiteljstva i turizma u svijetu, a ima i svoju vlastitu hotelsku marku – Swisstouches. Imaju nekoliko studijskih programa koje možete upisati, a ističu se kvalitetnom nastavom i individualnim pristupom, u prosjeku s jednim profesorom na 13 studenata. Ovaj fakultet planira i organizira više od 50 internih i eksternih događanja različitih veličina svakog semestra, a svi studenti imaju po završetku studija mogućnost zapošljavanja u nekom od međunarodnih lanaca hotela.

Kako smo već spomenuli, predavanje će se održati 28. svibnja u 11 sati u uredu IntegralEdu na adresi Pierottijeva 5 u Zagrebu. Sudjelovanje na predavanju je besplatno, jedino se morate obavezno prijaviti na ovom linku. Više o ovom događaju možete saznati i na Facebook eventu.

Neverbalna komunikacija za početnike: Jedno predavanje s tisuću odgovora
Share via
Copy link
Powered by Social Snap