Pretraga

Objavljeni su rezultati prijemnog na KIF-u: Pogledajte tko je sve prošao

A- A+

Kineziološki fakultet u Zagrebu jedan je od fakulteta koji na upisima provode provjeru motoričkih znanja i sposobnosti. Objavili su privremene neslužbene rezultate prijemnog za redoviti integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij kineziologije. 

Foto: Serena Repice Lentini, Unsplash

Prijemni za upis kineziologije na zagrebačkom KIF-u odvijali su se od 29. lipnja do petka 3. srpnja, a sada su objavljeni rezultati. Dokument s imenima i ostvarenim bodovima možete vidjeti na dnu ovog teksta.

Najviše ostvarenih bodova je 376,66

Eventualne žalbe na objavljene rezultate razredbenog postupka podnose se isključivo elektroničkim putem na e-mail adresu: prijemni@kif.hr i to u roku od 48 sati od objave privremenih rezultata, odnosno najkasnije do četvrtka, 2.7.2020. do 19 sati.

Svi koji su imali iznad 162 boda prošli su prijemni, a osoba s najviše ostvarenih bodova je Ira Maslać koja ima 376,66 bodova.

Na prijemnom se provjeravali plivanje, nogomet, košarka, ples…

U natječaju je prijemni za Kineziologiju opisan ovako:

– Provjera motoričkih znanja i sposobnosti koja su važna pretpostavka za uspješan završetak studija i za stjecanje potrebne kvalifikacije i nužnih kompetencija za izvođenje nastave tjelesne i zdravstvene kulture na svim stupnjevima odgoja i obrazovanja i za neposredan rad u jednome od izabranih područja primijenjene kineziologije (sporta, sportske rekreacije, kineziterapije i sportskog menadžmenta) obavlja se provjerom stečenih motoričkih znanja po programu tjelesne i zdravstvene kulture osnovnih i srednjih škola iz atletike, borilačkih sportova, košarke, nogometa, odbojke, plesa, ritmičke gimnastike, rukometa i sportske gimnastike. Na svakom pojedinom testu od navedenih 9 sportova kandidat može ostvariti do 50 bodova, piše u natječaju uz dodatak kako kandidat koji na provjeri motoričkih znanja i sposobnosti ostvari ukupno manje od 162 boda nije ostvario razredbeni prag

Uz prijemni koji ukupno donosi 450 bodova, na temelju uspjeha u školi moguće je ostvariti ukupno 200 bodova, a temeljem ispita mature još 250. Dodatno se maksimalnih 100 bodova može ostvariti temeljem sportskih postignuća.

*Ako vam se dokument ne učitava pravilno, osvježite stranicu

 

Objavljeni su rezultati prijemnog na KIF-u: Pogledajte tko je sve prošao
Share via
Copy link
Powered by Social Snap