Pretraga

Sve o maturi pratite na našoj Facebook stranici Maturanti 2024., a imamo i grupu

A- A+

Facebook stranica Maturanti 2024. mjesto je okupljanja nove generacije maturanata. Tamo možete pratiti sve novosti oko državne mature i upisa na studije. Pravovremeno ćemo vas podsjećati na sve važne rokove, a kako biste donijeli pravu odluku o upisu faksa, moći ćete čitati i o njima. Tu je i Facebook grupa Maturanti 2023./2024., gdje o svim ovim temama možete razgovarati sa svojim vršnjacima, kao i Instagram profil @drzavna.matura.

Facebook stranica i grupa Maturanti 2024.

Facebook stranica i grupa Maturanti 2024. | Foto: srednja.hr

Krenula je nova nastavna godina. Za novu generaciju maturanata, ujedno i posljednja koju će provesti u školskim klupama. Sigurni smo da već sada imaju tisuću pitanja oko svega što ih čeka, pa smo im doskočili i pokrenuli Facebook stranicu Maturanti 2023. koja će objediniti sve ključne informacije.

Ići na pripreme ili se pripremati doma? Kad, uopće, započeti s učenjem? Gdje pronaći skripte? Kad kreću prijave ispita mature? Kad su prvi ispiti? Kako znati da donosite dobru odluku o upisu faksa? O temama redovno pišemo, a sve članke podijelit ćemo na stranici, pa se ne morate brinuti da će vam nešto važno promaknuti.

Nije sve što objavljujemo baš jako ozbiljno, pa će tako kraj vašeg srednjoškolskog iskustva biti popraćen komentarima anonimnog maturanta. On je, takoreći, glas maturanata i sve što budete proživljavali, doživjet će i on.

Svoj stavove i iskustva uvijek možete podijeliti u komentaru. Ipak, treba li vam više prostora za raspravu, tu je i Facebook grupa Maturanti 2023./2024. u kojoj ćete pronaći pitanja i savjete svojih vršnjaka. Naravno, imamo i nešto za sve koji preferiraju Instagram – profil @drzavna.matura.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Državna matura (@drzavna.matura)


Uključite se i zakoračite spremno u svoju završnu srednjoškolsku godinu!

 

Copy link
Powered by Social Snap