Pretraga

Djevojka dobila menstruaciju u busu, a brza reakcija nepoznatog dečka sve je zapanjila

A- A+

Iako smo u 21. stoljeću, a menstrualna krv sasvim je prirodna pojava, djevojka iz sljedeće priče gotovo bi sigurno bila posramljena da to nije spriječio njoj sasvim nepoznati mladić. Na putu kući dobila je menstruaciju, a mladić joj je pomogao da prekrije krvavu mrlju na hlačama.

Screenshot: YouTube

Da ne nose svi heroji plašt, dokazao je jedan mladić iz SAD-a, glavni akter događaja kojeg je u Facebook grupi Gurgaon Moms opisala jedna majka tinejdžerice. Njena kći dobila je menstruaciju u autobusu, a na njenim su hlačama bili vidljivi tragovi krvi.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Dvije liječnice odgovaraju na najčešće ‘guglana’ pitanja u vezi menstruacije

– Dečko stariji godinu od nje i kojeg uopće ne poznaje, pozvao ju je da stane po strani. Šapnuo joj je da na hlačama ima mrlju i dao joj svoju majicu, da ju veže oko struka kako bi bez problema došetala do kuće. Kaže da joj je bilo neugodno i da je rekla da nema veze, ali mladić je inzistirao uz riječi ‘imam sestre, sve je ok’, opisala je majka događaj.

Sve je objavila u toj grupi koja okuplja majke kako bi se zahvalila dječakovoj mami.

– Ako si ti mama ovog mladića, želim ti se zahvaliti i poručiti da ga odgajaš ispravno. O današnjoj mladeži čujemo puno toga negativnog i željela sam s vama podijeliti nešto pozitivno, napisala je majka i tako pokrenula lavinu još pozitivnijih komentara na potez tinejdžera.

Copy link
Powered by Social Snap