Pretraga

Drama u susjedstvu: Domar u dvorištu škole pronašao bombu, kontrolirano je uništena

A- A+

Domar Srednje medicinske škole sestara milosrdnica u Mostaru jutros je u dvorištu škole pronašao bombu. Nastava je odmah otkazana, policija je stigla na mjesto događaja te je u tijeku uviđaj.

Srednja medicinska škola Sestara milosrdnica Mosta

Srednja medicinska škola Sestara milosrdnica Mostar|foto: Facebook

Kako piše Klix.ba, jutros je u dvorištu Srednje medicinske škole sestara milosrdnica u Mostaru pronađena eksplozivna naprava, Na svu sreću, nema ozlijeđenih osoba, ali zbog svega nastava jutros nije počela prema planiranom rasporedu.

Bombu je pronašao domar koji je o tome rano jutros obavijestio policiju. Policija je, prenosi Klix.ba, na mjestu događaja te vrši uviđaje.

Klix.ba prenosi i da je na terenu i službenik za KDZ pregled, koji će utvrditi mogu li ovu eksplozivnu napravu ukloniti bez opasnosti ili će se morati pristupiti uništenju na licu mjesta. Policija je osigurala mjesto pa u krug obrazovne ustanove od ranih jutarnjih sati ne može ući nitko, pa ni zaposlenici škole i učenici.

Dopuna teksta, 9. ožujka u 13:45

Kako piše dnevnik.ba policija je kontrolirano uništila eksplozivnu napravu. Prema izjavi glasnogovornika Uprave policije MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, Ljudevita Marića, bilo je procijenjeno da ju je nesigurno transportirati, pa je uništena na licu mjesta. Dnevnik ba. piše da je prema objavljenim fotografijama riječ o ručnoj bombi, koja na sebi nije imala sigurnosnu ručku.

Srednja medicinska škola Sestara milosrdnica Mosta
Share via
Copy link
Powered by Social Snap