Pretraga

Glup i gluplji: Ukrali mobitel i fotkali se, a slike preko iClouda došle do vlasnice

Ponekad za dobru komediju ne trebate ići u kino i plaćati ulaznicu, jer se najsmješnije od njih odvijaju na društvenim mrežama. Jedna prava odvijala se u Facebook grupi Tražim/nudim studentski posao. Jedna je djevojka objavila sliku dvojice mladića i upitala poznaje li ih netko. Naime, mladići su ukrali njen mobitel i ‘opalili’ par selfija, ne znajući da je uređaj spojen na iCloud.

Foto: Facebook

Filmski scenarij odvijao se jučer na jednoj Facebook grupi, nakon što je jedna djevojka objavila fotografije mladića koji su ukrali njen mobitel. Počinitelji nisu znali da je uređaj spojen na iCloud, pa su odmah nakon krađe uslikali par selfija.

– Ukrali su mobitel i to osobi koja ga je zaradila svojim rukama i iskeširala 1200 kn za njega … Živim i radim sama, ali očito dečki nisu toliko pametni s obzirom da su bacili par fotki pa ih je iCloud povuka’. A osim tih slika, postoji i slika lokacije lokala u kojem radi pa zaključujem da dečki znaju da je mobitel moj odnosno od osobe koja radi u tom lokalu. Time više želim nać’ tu odvratnu neljudsku rasu, a bolje da ih nađe policija nego ja!, napisala je djevojka.

Ekipu u Facebook grupi to je nasmijalo do suza, a neki su ih uspoređivali s Marvom i Harryjem iz filma Sam u kući.
‘Prijavi to u Krim timu Vesni i inspektoru Primorcu, oni će upaliti Vectru i odma’ naći mobitel’; ‘da mi je bilo vidjeti njihove izraze lica dok su shvatili kakvu su glupost napravili. Ljudi moji za par godina će ovi ući u Sabor’, samo su neki od najsmješnijih komentara. Jedna djevojka sliku je odlučila objaviti i na 9gagu.

Oglas se vrlo brzo proširio društvenim mrežama, pa je djevojka uskoro došla do telefonskog broja jednog od počinitelja. Nazvala ga je, a mladić nadimka Jole se branio da ga nije on ukrao, već da je ‘došao do njega’, a on ga samo preprodao. Tobože, s osobom kojoj je prodao mobitel dogovorio je da ga vrati, a primopredaja se dogodila u jednoj benzinskoj u Zapruđu. Iako je momak čitavo vrijeme tvrdio da će ga vratiti treća osoba kojoj je mobitel prodao, djevojka kojoj je ukraden saznala je da ga je vratio upravo lopov s fotografije, famozni Jole.

– Ekipa puno vam hvala … učinili ste ovo jednom velikom komedijom sa super završetkom! Svi ste pozvani na kavu kod mene u birc (Route 66, Brdovec), šifra za free kavu je JOLE, poručila je zadovoljna djevojka.

Glup i gluplji: Ukrali mobitel i fotkali se, a slike preko iClouda došle do vlasnice
0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap