Pretraga

Istraži svijet obrazovanja: Sve o studiranju i tečajevima u inozemstvu na predavanjima u nekoliko hrvatskih gradova

A- A+

Integral Edukacijski Programi je obrazovna agencija koja se bavi savjetovanjem u vezi obrazovanja u inozemstvu. Bilo da se radi o studiranju, jezičnim tečajevima ili srednjoškolskom obrazovanju u inozemstvu, ekipa IntegralEdu zna sve! Ovog travnja organiziraju malu turneju po Hrvatskoj, na kojoj će posjetiti Dubrovnik, Split, Zadar i Zagreb i održati besplatna predavanja o programima koje nude. Njima će se pridružiti i predstavnik studijskih programa na vrhunskim britanskim sveučilištima te predstavnica jezičnih tečajeva engleskog jezika u Oxfordu i Cambridgeu za tinejdžere.

Agencija Integral Edukacijski Programi u svojoj ponudi nudi besplatno savjetovanje za upise u inozemne srednje škole, inozemna sveučilišta, jezične tečajeve u inozemstvu te programe pripravništva i studentskog rada u SAD-u.

Na turneji koja će započeti u Dubrovniku 3. travnja, predstavit će se studiranje u inozemstvu, studentskim zajmovima za preddiplomske i diplomske studije, studentski smještaj te troškovi života u svakoj od zemalja. S njima dolazi i predstavnik QA Higher Education, koji će predstaviti studijske programe britanskih sveučilišta Southampton Solent University, Roehampton University, Middlesex University, Ulster University te Northumbria University.

Uz to, svima zainteresiranima predstavit će se jezični tečajevi u inozemstvu te svim dobrobitima koje takav način učenja stranih jezika donosi. Za sve koji budu prisustvovali prezentaciji bit će osiguran popust za rezervaciju jezičnih tečajeva od 5 %.

Kako smo već napomenuli, prvo predavanje će se održati u Dubrovniku 3. travnja u 17 sati u Dubrovačkim knjižnicama, potom slijedi Split 4. travnja u 17 sati u Klubu mladih Split, Zadar 5. travnja u 17h u Gradskoj knjižnici te naposljetku Zagreb 6. travnja u 12h u uredu IntegralEdu. Na Facebook eventu možete pronaći više informacija.

U Zagrebu na predavanju će se priključiti predstavnica jezičnih tečajeva za tinejdžere škole Oxford Spires iz Velike Britanije. Objasnit će sve prednosti učenja engleskog jezika u okruženju gdje je to službeni jezik, a za ovu priliku nudi i 10% popusta na jezične tečajeve svim sudionicima prezentacije.

Sudjelovanje na ovim predavanjima je besplatno, samo se trebaš prijaviti. To možeš učiniti preko ovog linka.

Istraži svijet obrazovanja – vidimo se u tvom gradu!

Istraži svijet obrazovanja: Sve o studiranju i tečajevima u inozemstvu na predavanjima u nekoliko hrvatskih gradova
Share via
Copy link
Powered by Social Snap