Pretraga

Ljubitelji egzotičnih kultura, pozor: Uštedite par tisuća kuna i prijavite se na besplatan tečaj kineskog jezika

A- A+

Učenje kineskog jezika mnogima je san, ali zbog nedostatka financijskih sredstava rijetko tko se na taj potez i odluči. Za sve ljubitelje egzotičnih kultura imamo dobru vijest: ako se nalazite u Splitu ili okolici ove akademske godine zahvaljujući Klubu mladih Split taj jezik možete učiti potpuno besplatno.

Izvor: Facebook; Klub mladih Split

Klub mladih Split u suradnji s Konfucijevim institutom Sveučilišta u Zagrebu organizira besplatno učenje kineskog jezika od izvornih govornika.

Izdvojeni članak

Pravobraniteljica za djecu Milas Klarić: ‘Djeco, učite strane jezike i bježite glavom bez obzira’

– Tečaj se sastoji od preko 50 sati nastave i finalnog ispita za svaki semestar, dok će se nastava održavati ponedjeljkom i srijedom od 18.30 do 20 h u Klubu mladih. Uči se prema knjizi Suvremeni kineski jezik, koja je osigurana svim polaznicima/ama. Imat ćete priliku svladati osnove gramatike i vokabulara. Polaznice i polaznici ne smiju biti mlađi od 18 godina i, s obzirom na to da će im predavati izvorni govornici kineskog, trebaju znati engleski jezik. Grupa će se sastojati od najviše 15 polaznica i polaznika, objašnjavaju iz Kluba mladih.

Kako je broj prijava ograničen i prva grupa već popunjena trenutno je sastavljena lista čekanja, a u koliko će interes biti velik iz Kluba mladih najavili su organiziranje još jedne grupe. Prijaviti se možete putem web obrasca, na ovoj poveznici.

Copy link
Powered by Social Snap