Pretraga

Poznati pjevač napisao pjesmu za djevojku koja je preminula nakon potresa: ‘Mirno spavaj, dušo mala’

A- A+

Potres u Zagrebu odnio je jedan mladi život. Unatoč svim naporima da spase njen život, od posljedica ozlijede preminula je 15-godišnja djevojka. Pjevač Goran Karan posvetio joj je dirljive stihove.

potres u Zagrebu | foto: DVD Trnje

potres u Zagrebu | foto: DVD Trnje

Unatoč svim naporima djelatnika medicinske službe, teško ozlijeđena 15-godišnjakinja Anamarija u prekjučerašnjem potresu u Zagrebu, podlegla je ozljedama i tako postala prva žrtva potresa koji je pogodio metropolu.

Mnogi se od nje opraštaju putem društvenih mreža, a stihove ‘djevojčici iz Klaićeve bolnice’ posvetio je i naš pjevač Goran Karan.

– Ima jedno mjesto gdje se blaga kriju. Ima jedno lice, najdraže od sviju. Mirno spavaj dušo mala, čuvam te. Ispod zvijezda nisi sama, ljubim te. Gdje si ti, gdje si ti anđeli traže svi. Jedan cvijet u raju fali, to si ti, dio je stihova pjesme koju je napisao za preminulu Zagrepčanku.

Od djevojke se oprostio i Judo klub Lika, čija je dugogodišnja članica.

– S velikom tugom i boli opraštamo se od naše Anamarije, dugogodišnje članice JK Lika. Vjerovali smo da će naša Ana pobijediti najvažniju borbu, onu za život… Nema riječi utjehe… Svi smo se borili zajedno s njom…Počivala u miru, draga naša djevojčice… Ovim putem izražavamo sućut obitelji i bližnjima, poručili su iz Kluba putem Facebooka.

Scrennshot: Facebook

Copy link
Powered by Social Snap